Колеги някой да е срещал някъде из нета инфо за конверсия на браво хгт в турбо такова? аз намерих няколко, но в страниците има главно снимков материал и нищо повече! друго също ме интересува... някой запознат ли е дали в бг. е правена подобна конверсия?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ми инфо за турбо конверсия на 20кл. двг
Collapse
X
-
Re: Трябва ми инфо за турбо конверсия на 20кл. двг
toko написа:Колеги някой да е срещал някъде из нета инфо за конверсия на браво хгт в турбо такова? аз намерих няколко, но в страниците има главно снимков материал и нищо повече! друго също ме интересува... някой запознат ли е дали в бг. е правена подобна конверсия?тва е по добрия вариант...Втори-хващаш и си праиш твоя турбо,обаче нема да можеш да надуваш много със стандартните бутала, има един пич от бмв-форума Ludiagsm има го и в тунинг той направи неколко конверсии от атмосферка на турбо на БМВ и некъв форд, слага СМТ6 за оправление на електрониката (тва е пиджибек и променя сигналите които отиват в стандарния компютър) и ги настройва читаво майче,даже дава и няква гаранция
Ма по добре си намери оригинален турбо двигател с електрониката
Selqatin написа:toko написа:Колеги някой да е срещал някъде из нета инфо за конверсия на браво хгт в турбо такова? аз намерих няколко, но в страниците има главно снимков материал и нищо повече! друго също ме интересува... някой запознат ли е дали в бг. е правена подобна конверсия?тва е по добрия вариант...Втори-хващаш и си праиш твоя турбо,обаче нема да можеш да надуваш много със стандартните бутала, има един пич от бмв-форума Ludiagsm има го и в тунинг той направи неколко конверсии от атмосферка на турбо на БМВ и некъв форд, слага СМТ6 за оправление на електрониката (тва е пиджибек и променя сигналите които отиват в стандарния компютър) и ги настройва читаво майче,даже дава и няква гаранция
Ма по добре си намери оригинален турбо двигател с електрониката
аз първо бях залитнал към едни "хот род" валчета на шрик, ама то май ще излезе почти колкото едно "турбиниране", та се замислих.. защо не?
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар