Колеги имам един въпрос мога ли да сложа прожини с амортисиори спорти само от пред защото искам задницата да е по дигната пак ако сложа отред и отзад спортно задницата много ще клекне ?Възможно ли е само отпред да сложа и ще прече ли нещо това?Намерил сам спортно окачване о от пред смъква 3.5 см а от зад 4 см то фабрично от зад е по ниско и като сложа цяло окачеане отзад пак ще е по ниско.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Спортно окачване.
Collapse
X
-
Може Аз съм така.Не че съм го слагал Аз де от Италия си дойде така, отпред си е със спортно окачване пружини и амортисьори а отзад си е с нормалното окачване.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
mstar написа:Хубаво е да си сложиш и задните,така ефекта ще е пълен,по ниската задница е за по добър център на тежеста.А ако си нямаш разпънка за отпред имам една точно като за теб :D
Коментар
-
Re: Въпрос за Спортно окачване.
fanatiliano написа:Колеги имам един въпрос мога ли да сложа прожини с амортисиори спорти само от пред защото искам задницата да е по дигната пак ако сложа отред и отзад спортно задницата много ще клекне ?Възможно ли е само отпред да сложа и ще прече ли нещо това?Намерил сам спортно окачване о от пред смъква 3.5 см а от зад 4 см то фабрично от зад е по ниско и като сложа цяло окачеане отзад пак ще е по ниско.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар