Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Спортно окачване.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Спортно окачване.

Колеги имам един въпрос мога ли да сложа прожини с амортисиори спорти само от пред защото искам задницата да е по дигната пак ако сложа отред и отзад спортно задницата много ще клекне ?Възможно ли е само отпред да сложа и ще прече ли нещо това?Намерил сам спортно окачване о от пред смъква 3.5 см а от зад 4 см то фабрично от зад е по ниско и като сложа цяло окачеане отзад пак ще е по ниско.
    www.puntopower.com
    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Може Аз съм така.Не че съм го слагал Аз де от Италия си дойде така, отпред си е със спортно окачване пружини и амортисьори а отзад си е с нормалното окачване.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

колега не ти го препоръчвам този вариант.аз го пробвах и трябва да ти кажа че колата става нестабилна.имаш усещането че задницата ти завива също като предницата в някой по остър завой,или най точно казано все едно са ти изпуснали амортесиорите

Коментар

Хубаво е да си сложиш и задните,така ефекта ще е пълен,по ниската задница е за по добър център на тежеста.А ако си нямаш разпънка за отпред имам една точно като за теб :D
        Fiat Uno Mk1 1.3

Коментар

Значи проблема е решен ще е комплект предно задно
          www.puntopower.com

Коментар

mstar написа:
            Хубаво е да си сложиш и задните,така ефекта ще е пълен,по ниската задница е за по добър център на тежеста.А ако си нямаш разпънка за отпред имам една точно като за теб :D
            ех търговеца си е търговец.батка за какво ти е тая разпънка,много ми е интересно къде ще сучеш толкова това купе че да ти трябва разпънка

Коментар

Re: Въпрос за Спортно окачване.

fanatiliano написа:
              Колеги имам един въпрос мога ли да сложа прожини с амортисиори спорти само от пред защото искам задницата да е по дигната пак ако сложа отред и отзад спортно задницата много ще клекне ?Възможно ли е само отпред да сложа и ще прече ли нещо това?Намерил сам спортно окачване о от пред смъква 3.5 см а от зад 4 см то фабрично от зад е по ниско и като сложа цяло окачеане отзад пак ще е по ниско.
              Колега като искаш да ти е по настъпана отпред защо не пробваш с по-ниски предни и съответно по-високи задни гуми или просто намери по-ниски пружини за отпред

Коментар

Има и друг вариант да зема окачване спортно от пред 6 см а от отзад 4 см но така става прекалено ниско и картера ми е на 2 пруста от земята а всички знаем какви прекрасни илици имаме и най вече спящи полицай
                www.puntopower.com

Коментар

ааа аз редовно си закачам катализатора отдолу по легналите полицаи на 4 пръста ми е от земята

Коментар

Working...
                  X