харесва ли ви тази предница за пунто 1
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
харесва ли ви
Collapse
X
-
Точно Опел Тигра е муцунката.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
мен пък на каиен ми прилича но ми харесва от там кадето си я харесал има и калници предни и в комбинация ще е много добре според мен пук и цената е доста приемлива за 324 лева за раздути калници и предна броня за мен е добра цена.Пък и скоро пазарувах от колегата който се занимава с тази фирма и съм доволен точен човек е!А относно мненията на другите вуобще да не ти пука няма те да ти карат колата а ти ще си я караш важното е като се качиш да си с усмивка и да се наслаждаваш на всеки исминат метър с колицата си!Поздрави4 бири и турбината да свири
Коментар
-
хаха имам я същата стои много ниско с хубаво окачване. ама несъм я сложил още,мен пък ми допада от тези за пунто които продават в бг. Вярно отворите и са доста големи ама ако се барне с хубави мрежи...и се вградят едни малки халугени става много добре скоро до месец ще я видите моята на кво ще прилича само да я боядисам
Коментар
-
И на мен ми допада... изобщо всякакви изчанчени модофикации ми допадат зависи какъв е духа на колата. А на Пунтото му ходят много и едни от тунинг пакетите за Опел Корса и Пежо 206, но не ми се търсят сега снимки да покажа.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар