Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

харесва ли ви

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

харесва ли ви

харесва ли ви тази предница за пунто 1
    Прикачени файлове

Много претруфено според мен, но е въпрос на вкус :D

Коментар

С такъв голям отвор отпред ще земат за снегорин. Но както каза колегата GarrettT4 Въпрос на вкус аз си падам по по семпло и изчистено.
      www.puntopower.com
      FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

колега това да не е некой булдозер коматсу,колегите са прави и аз харесвам по чистите неща много е мангалско,това е от мен сякой си знае.

Коментар

Прилича ми на Тигра..далеч от перфектния вид ми изглежда това "Пунто"

Коментар

Точно Опел Тигра е муцунката.
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

И на мене ми прилича на тигра но иначе е зарибено само тая броня да е с по малки дупки по нея
              Fiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
              Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
              Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO

Коментар

хубава е споко.ти ако знаеш те какво карат .но е много непрактично ще я потрошиш за 2 днии гаранция франция

Коментар

На мен пък ми допада фен съм ако имаш средства прави си количката както на теб ти харесва. Почнеш ли да питаш никога няма да я направиш . Всеки ще ти дава различно мнение все нещо няма да хареса и накрая наистина няма да се получи нищо. Много е просто хората имат различни вкусове.
                  http://vbox7.com/play:1631a342
                  http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                  http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                  http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

аз напълно подкрепям колегата.абсолютно прав е.гледаи на теб да ти харесва

Коментар

колега имай на предвид, че без раздувакта на задните калници колата въобще няма да изглежда така и бронята може да стой малко като ....... на колата. А на мен като цяло визията ми харесва
                      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

мен пък на каиен ми прилича но ми харесва от там кадето си я харесал има и калници предни и в комбинация ще е много добре според мен пук и цената е доста приемлива за 324 лева за раздути калници и предна броня за мен е добра цена.Пък и скоро пазарувах от колегата който се занимава с тази фирма и съм доволен точен човек е!А относно мненията на другите вуобще да не ти пука няма те да ти карат колата а ти ще си я караш важното е като се качиш да си с усмивка и да се наслаждаваш на всеки исминат метър с колицата си!Поздрави
                        4 бири и турбината да свири

Коментар

хаха имам я същата стои много ниско с хубаво окачване. ама несъм я сложил още,мен пък ми допада от тези за пунто които продават в бг. Вярно отворите и са доста големи ама ако се барне с хубави мрежи...и се вградят едни малки халугени става много добре скоро до месец ще я видите моята на кво ще прилича само да я боядисам

Коментар

И на мен ми допада... изобщо всякакви изчанчени модофикации ми допадат зависи какъв е духа на колата. А на Пунтото му ходят много и едни от тунинг пакетите за Опел Корса и Пежо 206, но не ми се търсят сега снимки да покажа.

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                            ex:Opel Kadett 1.3
                            ex:Fiat 125p
                            ex:Москвич 412

Коментар

най добре е когато твойта е единствена и уникална.аз затова съм против тези пакети за опредлени модели.тунинга е индивидуланост.ето колегата стефчо направо твори както художника рисува с четка(само че тои с гайчен ключ,4ук и пирони :D)шегувам се разбира се

Коментар

Working...
                              X