Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения от Чипосани Фиатки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения от Чипосани Фиатки

Здравейте колеги. Идеята ми е всеки който си е чипосал италянката да сподели информация за това какво впечатление има от преди и след как се държи колата с чипчето. И най-вече вярно ли е това което сам чувал че с чипа по бързо се износва двигателя.Аз намерих чипче за мойта и ще я чипосвам в БОШ сервиз. Просто искам да събера малко данни от хора стори ли това вече
    www.puntopower.com
    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

колега логично е да се поизноси малко по бързо двигателя,но няма да се жениш за колата, а и разликата в иносването е минимална,аз съм с чип на атмосферка пунто и трябва да ти кажа че определено има резултат най вече от гледна то4ка на разхода.ако не я ръчкаш много го сваля.ако искаш допулнително инфо пиши ми на лично да поговорим

Коментар

Всичко ГТ та който съм чипнал са полудели след чипа или са почнали да им се усилват проблемите Така е при всяка кола ако не е в час след чипа ако има проблеем той се усилва , а ако всичко е на 6 върви като откачена но при турбо бегачките чипа си оказна най много влиание
      Power Under Pressure

Коментар

Според мен чип тунинга на атмосферни автомобили без никакви други доработки в много редки случаи покачва мошността.Дори и да бъдат покачени 3-7 конски сили трудно се усещат, внушението играе повече особенно за коли с 70 или 90 конски сили които като двигател дори нямат много потенцял.Но когато нещата се комбинират когато се подобри изпускателната система, когато се подобри притука на студен въздух демек всмукателната или пък се сложат спортни разпределителни валове това плюс чип тунинг води до доста приятни подобрения по добър респонс на колата и примерно 20-40 конски сили който вече по осезателно се чустват.А при турбо колите работата с чип тунинга както каза WhitePower води до откачане но там главна роля все пак играе повишаването на налягането и за това резултатите са впечатляващи.С две думи при атмосферка за мен само чип тунинг не си заслужава вложението, а за турбо кола определено си заслужава

Коментар

Working...
        X