искам да поставя неон за краката на водача и пътника отпрд, като го захраня так, че да свети при отворена врата и изгасва, като се затвориможе и без забавяне /както осветлението в купето/как да свържа неоните
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
как да захраня неон за краката на водача и пътника отпред
Collapse
X
-
stefcho_sm написа:ем лесно е .Връзваш го към лампичката която е на тавана на повечето коли незнам как е на мареата.но към нея го пръзваш и щи свети като отвориш вратата.....но по добре си пусни с 1 копче да си я пускаш когато си поискаш
Коментар
-
stefcho_sm написа:ем лесно е .Връзваш го към лампичката която е на тавана на повечето коли незнам как е на мареата.но към нея го пръзваш и щи свети като отвориш вратата.....но по добре си пусни с 1 копче да си я пускаш когато си поискашFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
neon
ето малко снимки от мен каде НЕОН , къд светодиоди, къде светодиодни ленти. Както са казали колегите може от сякаде да ги захраниш въпрос на въображение и вкус.Идеята с ламапа донякаде ми доапда , донякаде не щото като караш зада ти свети в кратата ще трябва и лампата да свети, а не е много приятно.може да си вземеш + от габаритете например.Аз сам си взел + от копчето за подгряване на задното стъкло и от там храня и целия неон по колата, че като ме види патрулка много ми се точат ма аз ги гася :D преди да ме осетят.Въпреки ,че нямат право да се заяждат ни фисш от 10 леава могат да ми лепнат за неона от вън "понеже съм наподобял " патрулка :D Интересното беше ,че на изходен пост ме видяха от далече и единия се засили да ме спира , обаче аз завих в една уличка и си огасих светлините "неона" :D и после пак си излезнах на главния път и само ме озяпаха ама нямаше за какво да се заядат :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар