Ем те се борат ама си бачкат сега кат нямам и аз работа и не е лесно пак и аз на 1.2 двигател няма много кво да му права да го направа 100 кончета ми стига
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Лион Тунинг
Collapse
X
-
fanatiliano написа:Видях колега отказах се от там да поръчвам хич не ми изглеждат надеждни и с тоя сайт който имат за представяне сам по-себе си говори за фирмата :DЗа сега сам решил пурво да наблегна малко на силов тунинг а пак за оптичния има времеза тунинг феновете
Коментар
-
няма проблем.а за рекламата-просто бях клиент на тази фирма,и останах меко казано очарован.отначало бях скептично настроен,но като видях качеството,за тези цени е просто супер.и на мен ми беше писнало от прехвалени туунинг фирми,за това съм пуснал тук това,за да получи всеки нещо добро,на добра цена.поздрави на всички.за тунинг феновете
Коментар
-
http://www.tolytuning.com/чувал съм че те продават качествени продукти и май имат бронята която търсишУспех
Коментар
-
Колега pitbuls от тази фирма която си дистрибутор искам да зема вежди и прагове за пунтото имате ли представител в пловдив ако не може ли по куриер да се пратат и на място да се плати на куриера. А за колегата BOXERIYI Сподели какви идейки имаш какво си правил.Аз мисля да сложа филат CDA или Carbon Dynamic Air filtar Да го чипосам и да махна катализатора да сложа други колекторни трабиа ето снимка на филара
Коментар
-
Само от едно се притеснявам на тия филтри дали наистина сам им хубави филтрите намерих едно тестче на мойта количка с оригинален такъв филтар сега ще я кача да видите че наистина филтрите качват коне може не много но колата смуче повече въздух и става по динамичнаСано това ме притеснява дали найстина са добри филтрите в тях http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=1264 ето и такъв филтар
Коментар
-
погледни в саита-раздел фиат.има няколко модела прагове и брони за пунто(има значение кои модел точно е твоето,огледаи).в раздел вежди за фарове има един вид за пунто и 1 за гранде пунто.също в раздел универсални добавки и прагове може да видиш още 5 модела прагове,които могат да се направят с желаната от теб дължина.от където и да поръчаш,всичко идва до 5 работни дни-по еконт(доставката е за твоя сметка,до адрес или поискване,както си избереш).ако си харесш нещо обади се,има опция да ти бъдат шприцовани и боядисани детаилите(трябва да си дадеш само номера на боята).мисля,че цената ще е доста по ниска отколкото в пловдив.за тунинг феновете
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар