Ем те се борат ама си бачкат сега кат нямам и аз работа и не е лесно пак и аз на 1.2 двигател няма много кво да му права да го направа 100 кончета ми стига
мога да ти дам малко идеи ако искаш.поне съм го пробвал вече на мойто пунто и знам че има ефект,и няма да е толкова скъпо,като за безработни е като нас двамата :D
Видях колега отказах се от там да поръчвам хич не ми изглеждат надеждни и с тоя сайт който имат за представяне сам по-себе си говори за фирмата :DЗа сега сам решил пурво да наблегна малко на силов тунинг а пак за оптичния има време
при положение,че фирмата на която сме дистрибутори работеше доскоро в чужбина,и в момента работят предимно за износ,не ми е ясно как разбрахте,че качеството е лошо?
няма проблем.а за рекламата-просто бях клиент на тази фирма,и останах меко казано очарован.отначало бях скептично настроен,но като видях качеството,за тези цени е просто супер.и на мен ми беше писнало от прехвалени туунинг фирми,за това съм пуснал тук това,за да получи всеки нещо добро,на добра цена.поздрави на всички.
Колега pitbuls от тази фирма която си дистрибутор искам да зема вежди и прагове за пунтото имате ли представител в пловдив ако не може ли по куриер да се пратат и на място да се плати на куриера. А за колегата BOXERIYI Сподели какви идейки имаш какво си правил.Аз мисля да сложа филат CDA или Carbon Dynamic Air filtar Да го чипосам и да махна катализатора да сложа други колекторни трабиа ето снимка на филара
Само от едно се притеснявам на тия филтри дали наистина сам им хубави филтрите намерих едно тестче на мойта количка с оригинален такъв филтар сега ще я кача да видите че наистина филтрите качват коне може не много но колата смуче повече въздух и става по динамичнаСано това ме притеснява дали найстина са добри филтрите в тях http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=1264 ето и такъв филтар
Незнам дали се разбира много но от 59 Киловата тоест 80 коня се качва на 61,3 киловата което сами може да сметнете колко е 82.2 кончета :D не е много но е нещо :D колега ти какви други идейки имаш
погледни в саита-раздел фиат.има няколко модела прагове и брони за пунто(има значение кои модел точно е твоето,огледаи).в раздел вежди за фарове има един вид за пунто и 1 за гранде пунто.също в раздел универсални добавки и прагове може да видиш още 5 модела прагове,които могат да се направят с желаната от теб дължина.от където и да поръчаш,всичко идва до 5 работни дни-по еконт(доставката е за твоя сметка,до адрес или поискване,както си избереш).ако си харесш нещо обади се,има опция да ти бъдат шприцовани и боядисани детаилите(трябва да си дадеш само номера на боята).мисля,че цената ще е доста по ниска отколкото в пловдив.
Коментар