Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Лион Тунинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ем те се борат ама си бачкат сега кат нямам и аз работа и не е лесно пак и аз на 1.2 двигател няма много кво да му права да го направа 100 кончета ми стига
    www.puntopower.com
    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

мога да ти дам малко идеи ако искаш.поне съм го пробвал вече на мойто пунто и знам че има ефект,и няма да е толкова скъпо,като за безработни е като нас двамата :D

Коментар

fanatiliano написа:
        Видях колега отказах се от там да поръчвам хич не ми изглеждат надеждни и с тоя сайт който имат за представяне сам по-себе си говори за фирмата :DЗа сега сам решил пурво да наблегна малко на силов тунинг а пак за оптичния има време
        при положение,че фирмата на която сме дистрибутори работеше доскоро в чужбина,и в момента работят предимно за износ,не ми е ясно как разбрахте,че качеството е лошо?
        за тунинг феновете

Коментар

ние говорим за лион тунинг прочети цялата тема а недей само да си рекламираш броните

Коментар

няма проблем.а за рекламата-просто бях клиент на тази фирма,и останах меко казано очарован.отначало бях скептично настроен,но като видях качеството,за тези цени е просто супер.и на мен ми беше писнало от прехвалени туунинг фирми,за това съм пуснал тук това,за да получи всеки нещо добро,на добра цена.поздрави на всички.
            за тунинг феновете

Коментар

http://www.tolytuning.com/чувал съм че те продават качествени продукти и май имат бронята която търсишУспех

Коментар

за тунинг феновете

Коментар

Колега pitbuls от тази фирма която си дистрибутор искам да зема вежди и прагове за пунтото имате ли представител в пловдив ако не може ли по куриер да се пратат и на място да се плати на куриера. А за колегата BOXERIYI Сподели какви идейки имаш какво си правил.Аз мисля да сложа филат CDA или Carbon Dynamic Air filtar Да го чипосам и да махна катализатора да сложа други колекторни трабиа ето снимка на филара
                  Прикачени файлове
                  www.puntopower.com

Коментар

именно това щях да ти предложа и още една две хитринки за гонки

Коментар

Само от едно се притеснявам на тия филтри дали наистина сам им хубави филтрите намерих едно тестче на мойта количка с оригинален такъв филтар сега ще я кача да видите че наистина филтрите качват коне може не много но колата смуче повече въздух и става по динамичнаСано това ме притеснява дали найстина са добри филтрите в тях http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=1264 ето и такъв филтар
                      Прикачени файлове
                      www.puntopower.com

Коментар

Незнам дали се разбира много но от 59 Киловата тоест 80 коня се качва на 61,3 киловата което сами може да сметнете колко е 82.2 кончета :D не е много но е нещо :D колега ти какви други идейки имаш
                        www.puntopower.com

Коментар

погледни в саита-раздел фиат.има няколко модела прагове и брони за пунто(има значение кои модел точно е твоето,огледаи).в раздел вежди за фарове има един вид за пунто и 1 за гранде пунто.също в раздел универсални добавки и прагове може да видиш още 5 модела прагове,които могат да се направят с желаната от теб дължина.от където и да поръчаш,всичко идва до 5 работни дни-по еконт(доставката е за твоя сметка,до адрес или поискване,както си избереш).ако си харесш нещо обади се,има опция да ти бъдат шприцовани и боядисани детаилите(трябва да си дадеш само номера на боята).мисля,че цената ще е доста по ниска отколкото в пловдив.
                          за тунинг феновете

Коментар

ами ако се интересуваш от друпки с приятели ми драсни на лично да обсъдим някои неща

Коментар

Working...
                            X