NPD написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фланци
Collapse
X
-
-
jamie написа:Iv4o_M написа:аз лично не сам пробвал нишо просто приятели и познати са ми казали защото съм питал ... а иначе за шпилки знам че стават от блока на жигула и се правят само гаики а за фланци днес точно гледах във видин в 1 магазин 40лв фланеца и по 5лв болтовете но мисля че е солена цената и то много®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
-
Оригинални фланци са много скъпи...Само един съвет-внимавайте колко големи фленци слагате на задните гуми защото типота-пунтата и т.н. страдат от разчекване на задния мост заради лагерите на задните носачи...Аз не бързам много много с фланците щото са ми за летните гуми а преди тва требва да се ремонтирам задния мост и да смена един лагер на главината отпреде_______________________________________
0885261834
Коментар
-
icecool написа:Според мен на мястото на оригиналните болтове са завити тези с които се държат адаптерите а на самите адаптери има отвори с резба за болтовите за джантите поне това виждам на снимките125s/1600ccm/100ps
Коментар
-
FIAT 125s написа:icecool написа:Според мен на мястото на оригиналните болтове са завити тези с които се държат адаптерите а на самите адаптери има отвори с резба за болтовите за джантите поне това виждам на снимките
Коментар
-
Да, няма смисъл да си играем на думи, аз останах с такова впечатление.jamie написа:Не.4 отвора през които се захващат с болтове за главините.И нормалното е 4 шпилки да стърчат от тях (понеже се правят от алуминиеви сплави).Само че тук са направени (на снимката) с 4 резби и с болтове - или са стомана и тежат по 10 кила, или са алуминиева сплав и риска да се разбие резбата е голям (освен ако се ползват разни марки авиационен дурал)
Коментар
-
Iv4o_M написа:jamie написа:Iv4o_M написа:аз лично не сам пробвал нишо просто приятели и познати са ми казали защото съм питал ... а иначе за шпилки знам че стават от блока на жигула и се правят само гаики а за фланци днес точно гледах във видин в 1 магазин 40лв фланеца и по 5лв болтовете но мисля че е солена цената и то много
Коментар
-
jamie написа:Iv4o_M написа:jamie написа:Iv4o_M написа:аз лично не сам пробвал нишо просто приятели и познати са ми казали защото съм питал ... а иначе за шпилки знам че стават от блока на жигула и се правят само гаики а за фланци днес точно гледах във видин в 1 магазин 40лв фланеца и по 5лв болтовете но мисля че е солена цената и то много_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Selqatin написа:jamie написа:Iv4o_M написа:jamie написа:Iv4o_M написа:аз лично не сам пробвал нишо просто приятели и познати са ми казали защото съм питал ... а иначе за шпилки знам че стават от блока на жигула и се правят само гаики а за фланци днес точно гледах във видин в 1 магазин 40лв фланеца и по 5лв болтовете но мисля че е солена цената и то много®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
-
Е хайде ВИЖ !аз съм виждал и фланци от гитенакс правени на струг и пак става
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар