Тая седмица ще хода ако имам време до едно стругарче да пробваме да напраиме едн и фланци,после ще ви кажа ако има интерес колко излизат и дали си струва труда
На Пунтото ли ще ги слагаш? Тея твойте джанти с какъв офсет са, да не престържиш гумите по калниците после като им сложиш фланците От какъв материал ще ги правите? П.С. Сега се сещам, че твоите джанти са 4х100, значи няма да са за Пунтото
На Пунтото ли ще ги слагаш? Тея твойте джанти с какъв офсет са, да не престържиш гумите по калниците после като им сложиш фланците От какъв материал ще ги правите? П.С. Сега се сещам, че твоите джанти са 4х100, значи няма да са за Пунтото
За пунтото са,ма последния път като гледах Джантите имаше още малко място до ръба така че ще видиме...Иначе идеята ми е да съвпаднат със дупките точно на дисковете и за тва ги пердаша на 4х98 и ще ги правиме със един стар диск за пробване така че 100% ще съвпаднат дупки и всичко
Не помня къде попаднах на една интересна идея за фланци от спирачни барабани на лада. Те са от някаква алуминиева сплав и са на 4ь98. Само малко престъргване и си готов. Обаче не знам колко са дебели
FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Не помня къде попаднах на една интересна идея за фланци от спирачни барабани на лада. Те са от някаква алуминиева сплав и са на 4ь98. Само малко престъргване и си готов. Обаче не знам колко са дебели
Алуминиеви до 10мм мога да предложа и аз - не съм проверявал цена но едва ли ще е висока.Стоманени може и доста по-дебели (според мен ако са стоманени ще са прекалено тежки).
Аз тая седмица ако имам време ще хода да си направа пробно 2 фланеца и ще вида как ще ми стоят защото ми случи да късам 3-4 болта до сега на предните гуми Ако не минавам на шпилки
аз лично не сам пробвал нишо просто приятели и познати са ми казали защото съм питал ... а иначе за шпилки знам че стават от блока на жигула и се правят само гаики а за фланци днес точно гледах във видин в 1 магазин 40лв фланеца и по 5лв болтовете но мисля че е солена цената и то много
аз лично не сам пробвал нишо просто приятели и познати са ми казали защото съм питал ... а иначе за шпилки знам че стават от блока на жигула и се правят само гаики а за фланци днес точно гледах във видин в 1 магазин 40лв фланеца и по 5лв болтовете но мисля че е солена цената и то много
Солена е, кажи им Видински тунинг - от стиропор да ти ги направят....
Коментар