jamie написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фланци
Collapse
X
-
Коментар
-
Iv4o_M написа:ако имаш пат насам ела водя те при човека и ти му сфали джантите аз няма да пипам да видиш казвам какво съм видял с очите си а не сам тръгнал се заяждам с никои таи че ... недеи и ти P.S. има разлика между видял и чул!!!!!!!!!
Коментар
-
чакаи явно не си ме разбрал аз исках само да попитам и аз а не сам се правил на разбирач ве батка просто попитах а и попитах за шпилки от блок дали става а аз как съм почнал да правя уното едва ли ще искам да ми се увиват шпилките и да ми излитата колелата затова кажете кои е наи добрия вариянт .... за фланци със шпилки и гаики или болтове и от каде може да се купи или порача... защото и на мен ще ми трябва 1 ден това.... и сори ако не сме се разбрали .......®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
-
Iv4o_M написа:чакаи явно не си ме разбрал аз исках само да попитам и аз а не сам се правил на разбирач ве батка просто попитах а и попитах за шпилки от блок дали става а аз как съм почнал да правя уното едва ли ще искам да ми се увиват шпилките и да ми излитата колелата затова кажете кои е наи добрия вариянт .... за фланци със шпилки и гаики или болтове и от каде може да се купи или порача... защото и на мен ще ми трябва 1 ден това.... и сори ако не сме се разбрали ......._______________________________________
0885261834
Коментар
-
jamie интересуват ме фланци за пунто sporting 16v мисля че е 4х98 ... друго не мога да ти кажа имам колата от скоро ... просто искам да изкарам джантите маааалко навън 1-2см. не да правя самоубийствени глупости предложи оферта и съвет евентуално кое е най добре ... 10x предварителноMadness Motorsport
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Коментар
-
gad3n написа:jamie интересуват ме фланци за пунто sporting 16v мисля че е 4х98 ... друго не мога да ти кажа имам колата от скоро ... просто искам да изкарам джантите маааалко навън 1-2см. не да правя самоубийствени глупости предложи оферта и съвет евентуално кое е най добре ... 10x предварително
Коментар
-
jamie написа:gad3n написа:jamie интересуват ме фланци за пунто sporting 16v мисля че е 4х98 ... друго не мога да ти кажа имам колата от скоро ... просто искам да изкарам джантите маааалко навън 1-2см. не да правя самоубийствени глупости предложи оферта и съвет евентуално кое е най добре ... 10x предварително_______________________________________
0885261834
Коментар
-
jamie ще измеря всичко само да се постопли малко времето че ще ми измразне ***** докато ги сваля тия гуми ще ти пиша на ЛС че има и други нещица които ме интересуват ... бях гледал из тунинг форума че си писал и за колекториMadness Motorsport
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Коментар
-
mirkooo написа:ами мом4ета аз не разбирам много...Вапроса ми е прост: какво ми трябва за да си сложа моите джанти (4х100,7х15,69,1)на фиата (punto)благодаря_______________________________________
0885261834
Коментар
-
mirkooo написа:ами мом4ета аз не разбирам много...Вапроса ми е прост: какво ми трябва за да си сложа моите джанти (4х100,7х15,69,1)на фиата (punto)благодаряFIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар