Тая седмица ще хода ако имам време до едно стругарче да пробваме да напраиме едн и фланци,после ще ви кажа ако има интерес колко излизат и дали си струва труда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фланци
Collapse
X
-
me_to_u написа:На Пунтото ли ще ги слагаш? Тея твойте джанти с какъв офсет са, да не престържиш гумите по калниците после като им сложиш фланците От какъв материал ще ги правите? П.С. Сега се сещам, че твоите джанти са 4х100, значи няма да са за Пунтото_______________________________________
0885261834
Коментар
-
tonov написа:Не помня къде попаднах на една интересна идея за фланци от спирачни барабани на лада. Те са от някаква алуминиева сплав и са на 4ь98. Само малко престъргване и си готов. Обаче не знам колко са дебелиИталианските коли са номер 1
Коментар
-
аз лично не сам пробвал нишо просто приятели и познати са ми казали защото съм питал ... а иначе за шпилки знам че стават от блока на жигула и се правят само гаики а за фланци днес точно гледах във видин в 1 магазин 40лв фланеца и по 5лв болтовете но мисля че е солена цената и то много®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
-
Iv4o_M написа:аз лично не сам пробвал нишо просто приятели и познати са ми казали защото съм питал ... а иначе за шпилки знам че стават от блока на жигула и се правят само гаики а за фланци днес точно гледах във видин в 1 магазин 40лв фланеца и по 5лв болтовете но мисля че е солена цената и то много
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар