Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за джанти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за джанти

Колеги, имам едно въпросче. Има ли такива джанти размер 14"?
    Прикачени файлове
    Peugeot 407 2.0 HDI

Еми те са май 14ки тия.Май 15ки от тоя модел няма.Незнам некой по знаещ да каже

Коментар

Аз съм с "пет листната" детелина и са 15"-и. Другия модел съм ги виждал монтирани на брава ,но не видях размера им.
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Тея като ги гледам са 15-ки,а от тея с 5-те "листа" май съм виждал 14-ки
        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

От тея модели 14’’ няма.Първите се слагат на Брава а вторите на Браво и то предимно на ЖТД
          BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
          E46 320D

Коментар

Само 15-ки са...първите както казаха колегите на Брава, а вторите освен на jtd-та се слагат и на Браово 1,2 Trofeo
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

аз днес с очите си видях на едноJTD BRAVO такива с петте лъча и бяха 15ки

Коментар

видях на една брава тея със седемте лъча/листа/спици и бяха 15ки мн яко стояха
                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Мисля че 14" от тези модели няма.Вторият модел както са казали колегите се монтира предимно на Браво ЖТД.
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Колега джантите са страхотни ако ти паднат вземаи виждал сам само от тези с 5те листа и на браво 1,6 16вт и на брава 1,8 16вт и на двата модела стояха много зверски незнам на кое се монтират заводско ама тва не е проблем да се сложи на всяка 4х98мм
                    Subaru B9 tribeca 3.0
                    Peugeot 307 04
                    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                    Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Това че заводски се монтира на даден модел или модификация не означава че не можеш да си Ги поставиш на Бравата.Естествено да си Ги намериш първо де .
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

преди няколко месеца си продадох мойте които бяха като първие за това ти казвам че се слагат предимно на JTD на колегата kombito-tdi на бравото му са тези от втората снимка.
                        BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
                        E46 320D

Коментар

И аз потвърждавам. Браво JTD GT заводски излизат с втория модел. 99% съм сигурен че и от двата моела няма да има 14-ки.
                          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
                            И аз потвърждавам. Браво JTD GT заводски излизат с втория модел. 99% съм сигурен че и от двата моела няма да има 14-ки.
                            от първия има,които е със седемте листа има и 14ки на брава 1.2 16в които са по новите по години ги слагат
                            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                              vsd написа:
                              от първия има,които е със седемте листа има и 14ки на брава 1.2 16в които са по новите по години ги слагат
                              Колега има някаква грешка от този модел с 7 лъча няма 14ки и по принцио този модел се слага на Brava jtd,elx(hlx) мисля че така беше ето линк да видиш всички джанти с който е излизъл модела Брава на пазара http://www.autoplenum.de/Auto/FIAT/B...-Bild-id1.html .
                              Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Working...
                              X