Колеги, имам едно въпросче. Има ли такива джанти размер 14"?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за джанти
Collapse
X
-
Аз съм с "пет листната" детелина и са 15"-и. Другия модел съм ги виждал монтирани на брава ,но не видях размера им.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Мисля че 14" от тези модели няма.Вторият модел както са казали колегите се монтира предимно на Браво ЖТД.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колега джантите са страхотни ако ти паднат вземаи виждал сам само от тези с 5те листа и на браво 1,6 16вт и на брава 1,8 16вт и на двата модела стояха много зверски незнам на кое се монтират заводско ама тва не е проблем да се сложи на всяка 4х98ммSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Това че заводски се монтира на даден модел или модификация не означава че не можеш да си Ги поставиш на Бравата.Естествено да си Ги намериш първо де .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
BUH написа:vsd написа:И аз потвърждавам. Браво JTD GT заводски излизат с втория модел. 99% съм сигурен че и от двата моела няма да има 14-ки.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар