Здравейте, банда! Вчера за втори път се навих да си затъмня задните странични джамове на Бравока. Този пъ обаче, подходих малко по-различно. Преди няколко месеца, направо се опитах да лепна парчето, което бях изразал и съответно след това имах за идея да отстраня излишното. Е, не стана, логично. Вчера си викам, за 30 минути ше съм готов... Да, ама не. Наложих едно парче от външната страна и много леко го изрязах почти по точките на джама. Тръгнах да го лепя отвътре и започна да става **** ****** **** ***** ЦЕНЗУРА ЦЕНЗУРА ЦЕНЗУРА!!!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Е, викам си аз днес, ще взема да питам някой колега от форума, който вероятно е слагал фолио без да си сваля стъклата. Та, някой да ми даде някакъв съвет... А иначе, ако иска да помага, може да пише. Идните почивни дни ще майсторя пак...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фолио за страничните прозорци - как?
Collapse
X
-
Re: Фолио за страничните прозорци - как?
svetkos_ написа:Здравейте, банда! Вчера за втори път се навих да си затъмня задните странични джамове на Бравока. Този пъ обаче, подходих малко по-различно. Преди няколко месеца, направо се опитах да лепна парчето, което бях изразал и съответно след това имах за идея да отстраня излишното. Е, не стана, логично. Вчера си викам, за 30 минути ше съм готов... Да, ама не. Наложих едно парче от външната страна и много леко го изрязах почти по точките на джама. Тръгнах да го лепя отвътре и започна да става **** ****** **** ***** ЦЕНЗУРА ЦЕНЗУРА ЦЕНЗУРА!!!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Е, викам си аз днес, ще взема да питам някой колега от форума, който вероятно е слагал фолио без да си сваля стъклата. Та, някой да ми даде някакъв съвет... А иначе, ако иска да помага, може да пише. Идните почивни дни ще майсторя пак...Fiat Coupe 2.0 16V turbo
Коментар
-
Става ама с по хубаво фолио тези от 2,3,5 лева са наистина много гадни и тънки купете си по дебело фолио дори и за малко повече пари И въпреки сичко е хубаво да се слага върху топло стъкло аз алфата ще я тунирам лятото.Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар