Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как и с какво се лепи спойлерчето за Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Полиуретаново лепило трябва! С тоз’ силикон нищо няма да стане (пък ако не черен, ами и трипъл екшън да е ) - само ще си загубиш спойлера някъде!

Коментар

Ама го намазвам целия, или само по краищата. Понеже ми искат 60лв за монтаж, аз ще си го монтира.
      I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

Ами намазва се по цялата площ, която контактува с 5-тата врата!

Коментар

Брат с безцветен POXIPOL го лепни ,моя от 6 месеца не е мръднал а първия път го бях лепнал накриво и по-нагоре и едвам го разлепих че да го лепна пак където трябва а и смакнах боята и си личи ... мноо здраво го държи а и няма и 4 лв. малката опаковка на POXIPOL-a
          1.6 16v Abarth

Коментар

И аз съм на спойлерче вече Демек само да ми го пръснат в моя цвят и сам мога да си го лепна. Че ми искат 40лв за монтажа. то толко струва спойлерчето
            I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

Колеги, един приятел с браво си сложи чистачка, че нямаше. И дойде проблема - чистачката се бие в спойлерчето, което си е оригинално сложено. Имате ли идеи защо. Като си сложа спойлерчето и при мен ли ще е така

Коментар

Ако чистачката е читава- т.е с меко перо и здрава пружина няма проблем. Виж с твърдо перо съм го виждал наживо тоя момент с удрянето,ако се загледаш в тоя момент чистачката не трие по стъклото по цялата си дължина именно заради твърдото перо.
                Фиат Крома 1.9 16v+
                Фиат Браво 1.6 16v
                Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Working...
                X