Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как и с какво се лепи спойлерчето за Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как и с какво се лепи спойлерчето за Браво

Здравейте , колеги намерих си спойлер втора ръка от браво , което се продава на части , как и с какво се лепи , че досега не ми се е налагало ?

По начало се завива през стъклото.
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

И аз си намерих но вече една година стой и незнам с какво да го залепя.Лепих го със силикон но падна.
      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Хмм интересно....аз моят го лепнах със силикон за прозорци и до сега нямам ядове...вече 4-5 месеца не е мръднал....първо му изрязах болтовете дето влизат в стъклото и след това със силокон по цялата дължина и на местата на болтовете...получи се доста здраво...иначе зсъм чувал, че за спойлери някакъв черен силикон ползват ....Ето го и моят как изглежда:http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=2441
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Моят го лепнаха с черен силикон. Вече две години не е мръднал.
          Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Аз мойте болтове ги развих не ги рязах пробвах със силикон който издържа на висока температура държа около 2 седмици и падна.

Коментар

Никой ли нее лепил спойлер че да каже точно с какво.

Коментар

Е нали ти казаха колегите,че с черният силикон е най-добре да го лепнеш !!!
                Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Черен силикон за стъкло пакети е подходящ и доста издръжлив цената на салама т.е. опаковката е от 5-9 лв. в зависимост от марката и качеството.
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Колеги с това ди ли е удачно да го залепя http://www.pazaruvaj.com/stroitelni-...p33977340.html .

Коментар

Аз си взех ето такова , чакам да се стопли времето да си го сложа спойлера.3.60лв. от една железария ми го препоръчаха

Коментар

Съмнявам се Този да ти свърши работа за дълго време.А и цената е смешно ниска, добър силикон струва 7-9 лв.
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

аз си лепих козирката само със силикон.един на бизон мисля че беше.леко жълт седеше.като отидеш да го търсиш питаи за монтажно лепило а не за силикон защото ще ти дадат това което не ти трябва.всичко само с него съм сио лепил и прагове и бленди и няма проблем

Коментар

hwarang написа:
                            Аз си взех ето такова , чакам да се стопли времето да си го сложа спойлера.3.60лв. от една железария ми го препоръчаха
                            колега забрави за тоя силикон няма да ти свърши работапродавъл съм тъкиватърси силикони на фирма SIKA супер са имат и черниhttp://www.sika.bg/products.html

Коментар

Колеги, някой изпробва ли да си лепи с този силикон - лепи ли?
                              I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

Working...
                              X