Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ей го на и мойто ПУНТО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ей го на и мойто ПУНТО

Ей го и мойта пунта скоро ще качвам и още снимчици. Тепърва се зарибих да го права само кинти да има :D :D
    Прикачени файлове
    www.puntopower.com
    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Готино е станало , само не ми харесва това, че ауспусите са вирнати на горе но това вече е въпрос на вкус Само да тепитам това спортно гърне ли е или само накрайниче
    кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

На мен също не ми харесват подобни кюнци....Иначе успех в начинанието, само не загорзявай колицата с много "пернишки" класики!

Коментар

О не се притеснявай аз съм по изчистиния тунинг няма такива лепинки млепинки гледзутийй то в крайна сметка лепенката не е тунинг :D обичам да ми е изчистено на мен да няма дразнещи елементи а за ауспуха найкраиник е само защото на предишната кола имах цяло гарне и мн ми бучеше и те натоварва излишно пак кой знае мои ме удари съчмата някои ден и да сложа една пура место оригиналното гарне и да фърля оган :D Успех и на вас колеги
        www.puntopower.com

Коментар

Абе мани и аз на типото сложих от тия "пърдялници" и горчиво съжалявам файда никаква само шуми ама не сам го махнал защото не го карам
          кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

мен ако питате най добре си е с накраиник визуалнич ефект е су6тия че да не кажа и по добър.все пак почти никои от нас не е тръгнал да се състезава професионално.ако някои има такива намерения да се състезава то със сигурност няма да го прави по улиците

Коментар

неска ти видях фиатката на сбирката и мн ми хареса как е станала с този накраиник а одеве бях за тебе на светофара на сточна гара и мн добро впечатление ми направи третия стоп поздравявам те за готените детаилчета
              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Колега снимай този трети стоп да видим как си го направил Yellow_Flash_Colorz_PDT_17 Yellow_Flash_Colorz_PDT_12
                Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Мерси колега BUH аз сам новичак и на срещата не познавам никой ама ми е забавно идвам седа си и така. Обаждай се другата неделя като дойдеш а за третото стопче ето го http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39193
                  www.puntopower.com

Коментар

другата неделя евентуално се оглеждаи за бравок РВ2515СH
                    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

запомних го ще се видим само да сам свободен и сам пръв там
                      www.puntopower.com

Коментар

Остава да направиш едно затъмняване на стъклата и си готов Колега дай една снимка от долу да видим как са направени и свити тръбите :D
                        punto HGT

Коментар

колеги как мога да се присъединя към тези срещи ако нчмате нещо против разбира се.приемате ли още новобранки

Коментар

Ще снимам и ще кача. А за колегата BOXERIYI секи който е с италянка може да идва на срещите на гребната на входа на стадион Пловдив всяка неделя от 15:00 особенно ако е хубаво времето се сабират бая хорца
                            www.puntopower.com

Коментар

добре е станало :P

Коментар

Working...