Centorius написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интериорен тунинг на моето Punto GT :)
Collapse
X
-
-
Centorius написа:stefcho_sm написа:Браво харесва ми как сте го направили ,много професионално и ефектно./Скоро и аз ще завърша моя салон само че моето ще бъде изцяло с бяла кожа...Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Re: Интериорен тунинг на моето Punto GT
Centorius написа:Материалите са: изкуствена немска черна кожа каширана (от долната страна на кожата има слой около 5мм дунапрен)и италианска алкантара (или както някои му казват обърната кожа, велур и т.н )Dikata_BG написа:Колега станало е страхотно дано само не съжаляваш след време за избора на светлия цвят защото един познат още неможе да си прости че седна върхо седалката си с леко влажни дрехи.
Коментар
-
Re: Интериорен тунинг на моето Punto GT
jamesdavidso написа:Centorius написа:Материалите са: изкуствена немска черна кожа каширана (от долната страна на кожата има слой около 5мм дунапрен)и италианска алкантара (или както някои му казват обърната кожа, велур и т.н )Dikata_BG написа:Колега станало е страхотно дано само не съжаляваш след време за избора на светлия цвят защото един познат още неможе да си прости че седна върхо седалката си с леко влажни дрехи.
Коментар
-
Centorius написа:Колеги как мислите - да махна ли предната емблема от капака? Струва ми се, че ще е по-красиво без емблемата...?Разбира се, ясно ми е, че трябва да се завари едно малко кръгче и да се китне леко и да се боядисва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар