Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интериорен тунинг на моето Punto GT :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Centorius написа:
    stefcho_sm написа:
    Браво харесва ми как сте го направили ,много професионално и ефектно./Скоро и аз ще завърша моя салон само че моето ще бъде изцяло с бяла кожа...
    stefcho_sm, гледал съм го твоето и ми много ми харесват нещата които си правил... Исках да те попитам за таблото... труден ли е демонтажа и монтажа на таблото... Точно с каква боя го пръсна и сложи ли лак отгоре? Сподели моля те. Чудя се като се затопли дали да се захвана и да го направя черно... но тогава и останалите сиви пласмаси ще трябва да пръскам, но нали в крайна сметка е важна промяната.
    с обикновен черен матов спрей няколко раце и няма да имаш грешка ,черното хваща навсякъде,а това бяло което ползвах доста зор ми даде докато стане но всичко става с малко нерви....Но демонтажа е най-сложен трябва да се свалят куп биолтове и да се разкачат доста букси които после за да ги налучкаш трябва да са надписани......аз заради демонтажа си скъсах аирбега за съжаление но всичко после стана лесно.....най добре ако ще пръскаш просто облепи навсякъде и пръскай на място....нети препоръчвам да го сваляш но ако ти се занимава и това е вариатн

Коментар

Centorius написа:
      stefcho_sm написа:
      Браво харесва ми как сте го направили ,много професионално и ефектно./Скоро и аз ще завърша моя салон само че моето ще бъде изцяло с бяла кожа...
      stefcho_sm, гледал съм го твоето и ми много ми харесват нещата които си правил... Исках да те попитам за таблото... труден ли е демонтажа и монтажа на таблото... Точно с каква боя го пръсна и сложи ли лак отгоре? Сподели моля те. Чудя се като се затопли дали да се захвана и да го направя черно... но тогава и останалите сиви пласмаси ще трябва да пръскам, но нали в крайна сметка е важна промяната.
      Колега виждам те че имаш възможност ,ако бях на теб напрао щях да тапицирам и таблото като салона много радва това нещо.Поздрави
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Re: Интериорен тунинг на моето Punto GT

Centorius написа:
        Материалите са: изкуствена немска черна кожа каширана (от долната страна на кожата има слой около 5мм дунапрен)и италианска алкантара (или както някои му казват обърната кожа, велур и т.н )
        Страшна е станала, колега!!! Би ли споделил откъде мога да си купя такава алкантара?
        Dikata_BG написа:
        Колега станало е страхотно дано само не съжаляваш след време за избора на светлия цвят защото един познат още неможе да си прости че седна върхо седалката си с леко влажни дрехи.
        Dikata_BG, че какво толкова може да се случи като седнеш на светлата седалка с влажни дрехи? Yellow_Flash_Colorz_PDT_14

Коментар

Re: Интериорен тунинг на моето Punto GT

jamesdavidso написа:
          Centorius написа:
          Материалите са: изкуствена немска черна кожа каширана (от долната страна на кожата има слой около 5мм дунапрен)и италианска алкантара (или както някои му казват обърната кожа, велур и т.н )
          Страшна е станала, колега!!! Би ли споделил откъде мога да си купя такава алкантара?
          Dikata_BG написа:
          Колега станало е страхотно дано само не съжаляваш след време за избора на светлия цвят защото един познат още неможе да си прости че седна върхо седалката си с леко влажни дрехи.
          Dikata_BG, че какво толкова може да се случи като седнеш на светлата седалка с влажни дрехи? Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
          Ами колега - той шефа се занимава с тея неща - по принцип са на поръчка по-специалните материали...

Коментар

Ето го GT-то с новите джанти. Dezent J 2008 6.5J 15" 4x98

Коментар

Колеги как мислите - да махна ли предната емблема от капака? Струва ми се, че ще е по-красиво без емблемата...?Разбира се, ясно ми е, че трябва да се завари едно малко кръгче и да се китне леко и да се боядисва.

Коментар

Centorius написа:
                Колеги как мислите - да махна ли предната емблема от капака? Струва ми се, че ще е по-красиво без емблемата...?Разбира се, ясно ми е, че трябва да се завари едно малко кръгче и да се китне леко и да се боядисва.
                по хубаво ще е бези ако решиш да махаш емблематамахни и черните лайсни от бронята и вратите мисля че ще стане

Коментар

можеш и леко да смръщиш капака над фаровете,така и така ще го заварявяш.седи мн по хубаво от бленди

Коментар

На мен пък ме кефи с емблема. Но ако намериш някоя абартова, ще стане по-яко, смятам.
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                    X