Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интериорен тунинг на моето Punto GT :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Интериорен тунинг на моето Punto GT :)

Здравейте колеги. Реших да Ви покажа почти завършения нов интериор на моето Punto GT. Всичко аз лично съм си го правил - само шефа ми е съединявал парчетата по салона, иначе тавана, колонките и задните кори (предните страници още не съм ги направил) аз съм ги правил. Кофтито на тази светла алкантара е, че доста ще се цапа - дано да я "опазя". Да знам, че ще ме критикувате за стелките (защото нямат нищо общо с цветовете на интериора) - просто така ги сложих за зимата, защото ми бяха излишни.Материалите са: изкуствена немска черна кожа каширана (от долната страна на кожата има слой около 5мм дунапрен)и италианска алкантара (или както някои му казват обърната кожа, велур и т.н )Това беше салона преди промяната:Това са снимките след промяната:

колега станала е екстра колицата,колко пари ти стъпи всичко ?
    1.6 16v Abarth

Коментар

добре ми изглежда браво за труда колега
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Седалките са страшни много ме кефят. Евала.
        http://vbox7.com/play:1631a342
        http://www.vbox7.com/play:316f1b62
        http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
        http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Пунтарата е страшна колега.. някъде ли го кара да ти го правят или всичко сам си прави.. кви пари излезе всичко
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

И от мен едно БРАВО. Съчетанието на цветовете много ми хареса и се надявам скоро да я довършиш. И да не забравиш....
            Прикачени файлове
            FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Супер е колега Искам и аз такъв :D Такъв салон видях в Lancia Delta HPE GT и много ми хареса още от тогава :D
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Колега станало е страхотно дано само не съжаляваш след време за избора на светлия цвят защото един познат още неможе да си прости че седна върхо седалката си с леко влажни дрехи.
                Subaru B9 tribeca 3.0
                Peugeot 307 04
                Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Евала колега! Направo ми идва да ти дойда на гости със стабилна почерпка и да измислим нещо и за мойта кошница

Коментар

Много добре е станала евала.
                    преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Мерси колеги... Иначе за цена не ме питайте - просто това ми е работата и е нормално да е под истинската стойност... само салона + корите на вратите цената е над 1000лв...

Коментар

само да те питам за труд колко взимате ? Иначе колата е темпра дефакто ми трябват 2 шофъорски седалки задна + 4 кори ? Разбира се ориентировачно говоря не е задължително да има такива изпъкали емблемки като твоята Ако е проблем тук да кажеш цифрата пиши на лично Иначе поздрави много хубаво е станало
                        кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

darkveidar написа:
                          само да те питам за труд колко взимате ? Иначе колата е темпра дефакто ми трябват 2 шофъорски седалки задна + 4 кори ? Разбира се ориентировачно говоря не е задължително да има такива изпъкали емблемки като твоята Ако е проблем тук да кажеш цифрата пиши на лично Иначе поздрави много хубаво е станало
                          Колега скъпо е... цени на салоните започват от 800лв...

Коментар

Браво харесва ми как сте го направили ,много професионално и ефектно./Скоро и аз ще завърша моя салон само че моето ще бъде изцяло с бяла кожа...
                            Прикачени файлове

Коментар

stefcho_sm написа:
                              Браво харесва ми как сте го направили ,много професионално и ефектно./Скоро и аз ще завърша моя салон само че моето ще бъде изцяло с бяла кожа...
                              stefcho_sm, гледал съм го твоето и ми много ми харесват нещата които си правил... Исках да те попитам за таблото... труден ли е демонтажа и монтажа на таблото... Точно с каква боя го пръсна и сложи ли лак отгоре? Сподели моля те. Чудя се като се затопли дали да се захвана и да го направя черно... но тогава и останалите сиви пласмаси ще трябва да пръскам, но нали в крайна сметка е важна промяната.

Коментар

Working...
                              X