Здравейте колеги. Реших да Ви покажа почти завършения нов интериор на моето Punto GT. Всичко аз лично съм си го правил - само шефа ми е съединявал парчетата по салона, иначе тавана, колонките и задните кори (предните страници още не съм ги направил) аз съм ги правил. Кофтито на тази светла алкантара е, че доста ще се цапа - дано да я "опазя". Да знам, че ще ме критикувате за стелките (защото нямат нищо общо с цветовете на интериора) - просто така ги сложих за зимата, защото ми бяха излишни.Материалите са: изкуствена немска черна кожа каширана (от долната страна на кожата има слой около 5мм дунапрен)и италианска алкантара (или както някои му казват обърната кожа, велур и т.н )Това беше салона преди промяната:Това са снимките след промяната:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интериорен тунинг на моето Punto GT :)
Collapse
X
-
само да те питам за труд колко взимате ? Иначе колата е темпра дефакто ми трябват 2 шофъорски седалки задна + 4 кори ? Разбира се ориентировачно говоря не е задължително да има такива изпъкали емблемки като твоята Ако е проблем тук да кажеш цифрата пиши на лично Иначе поздрави много хубаво е станалокара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
darkveidar написа:само да те питам за труд колко взимате ? Иначе колата е темпра дефакто ми трябват 2 шофъорски седалки задна + 4 кори ? Разбира се ориентировачно говоря не е задължително да има такива изпъкали емблемки като твоята Ако е проблем тук да кажеш цифрата пиши на лично Иначе поздрави много хубаво е станало
Коментар
-
stefcho_sm написа:Браво харесва ми как сте го направили ,много професионално и ефектно./Скоро и аз ще завърша моя салон само че моето ще бъде изцяло с бяла кожа...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар