Адска машина. Поздравления за уменията и знанията
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat bravo 2.0 20v turbo !
Collapse
X
-
krasio.323 написа:е тука се събрахме една групичка само 2000 16v turbo и 2000 20v turbo fiati :D
Коментар
-
Леле колега... няма какво да се коментира просто ще е лудница. Мн ми се иска да се захвана с подобно нещо само единственото което най-много ме интересува колко във времето ще се проточи цялата тази конверсия и надежна ли е тя върху кош на 1.8 16v ? а от колегата чакаме снимки и инфо за продължението на проекта
Коментар
-
Един съвет : намери си от някъде малко натриева основа и с едно малко парцалче намажи всм. колектор за да си запази вида, ще потъмнее един нюанс но няма след време да се появят петна и да се занимаваш да търкаш като луд, само внимавай с натриевата основа, вземи си ръкавици и внимавай да не ти капне на дрехите, също така разяжда и бояLancia Kappa 2.0 20V TURBO
Коментар
-
Два пъти съм засичал колегата в града на пръв поглед доста обикновенна градска количка перфектна просто :D със лепенчицата ГАС и едно така гарненце хубавичко хаха но като раздал гас на един приятел с 1.8Т голфче павено в маднес припаднал голфа хахаха Браво на колегата евала много готино браво
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар