Красота, евала, много обичам красиви двигатели, следя с интерес
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat bravo 2.0 20v turbo !
Collapse
X
-
Не е трябвало да миеш това черното покритие от страни и по полите на буталата, ама карай. Сигурно го имаш предвид, ама мерни си шийките на вала и биелите, и смени лагерчоците щото криза верно ама баш от там не пести Кутията сигурно трудно ще стиска ама и да се предава такива кутии - бол, а съединителя на турбо мотора няма да стане към кутията ти всичко е друго с обратно действие е, шлиците са различни...... поне на мойта кутия от Капата беше така. Иначе дебитомер можеш да ползваш и от: Алфа спайдър 916 С и 916 S, както и от 20 В турбо Капа и Капа SW - 3000 V 6 - моя дебитомер е от такава Капа - V6 от друго не стаа. Нов е около 1600 лева! Дано съм помогнал :D ! :D Давай пали и пусни видео да видиме кво ставаТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Не е трябвало да миеш това черното покритие от страни и по полите на буталата, ама карай. Сигурно го имаш предвид, ама мерни си шийките на вала и биелите, и смени лагерчоците щото криза верно ама баш от там не пести Кутията сигурно трудно ще стиска ама и да се предава такива кутии - бол, а съединителя на турбо мотора няма да стане към кутията ти всичко е друго с обратно действие е, шлиците са различни...... поне на мойта кутия от Капата беше така. Иначе дебитомер можеш да ползваш и от: Алфа спайдър 916 С и 916 S, както и от 20 В турбо Капа и Капа SW - 3000 V 6 - моя дебитомер е от такава Капа - V6 от друго не стаа. Нов е около 1600 лева! Дано съм помогнал :D ! :D Давай пали и пусни видео да видиме кво ставакарам Спаска ламята
Коментар
-
Колера е от нещо друго, ама точно от какво не знам Взех го от една морга на големина е малко по-голям от оригиналния, а входа и изхода му са от едната страна. В момента е на мястото на ресивъра на климатика - в бронята от ляво - в легнало положение и пътищата станаха доста къси, абе добре се получи много. За съжаление обаче не знам от какво е Сега си търся вариант за колер в бронята отпред и вероятно ще се преминава на такъв в най-скоро време със съвсем нови турбо пътища и тези настоящите ми ще останат излишни със все тръби, маркучи, колери, планки, ако не се справиш до 20-тина дена мое да се разбираме нещо. Значи номера по Бош на дебитомера съвпада само с тези модели, на които ти писах в предния ми пост, според мен останалото е компромис. А соленоидчето става от всички Алфи , Ланчи, Фиати бензинови с турбина и от Пунтотата включително - pierburg 721493500ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Колера е от нещо друго, ама точно от какво не знам Взех го от една морга на големина е малко по-голям от оригиналния, а входа и изхода му са от едната страна. В момента е на мястото на ресивъра на климатика - в бронята от ляво - в легнало положение и пътищата станаха доста къси, абе добре се получи много. За съжаление обаче не знам от какво е Сега си търся вариант за колер в бронята отпред и вероятно ще се преминава на такъв в най-скоро време със съвсем нови турбо пътища и тези настоящите ми ще останат излишни със все тръби, маркучи, колери, планки, ако не се справиш до 20-тина дена мое да се разбираме нещо. Значи номера по Бош на дебитомера съвпада само с тези модели, на които ти писах в предния ми пост, според мен останалото е компромис. А соленоидчето става от всички Алфи , Ланчи, Фиати бензинови с турбина и от Пунтотата включително - pierburg 721493500карам Спаска ламята
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар