Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat bravo 2.0 20v turbo !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Красота, евала, много обичам красиви двигатели, следя с интерес
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Е браво,като видя такова нещо под капака направо ми се пълни душата.Евала за работата и интусиазма!
      Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Не е трябвало да миеш това черното покритие от страни и по полите на буталата, ама карай. Сигурно го имаш предвид, ама мерни си шийките на вала и биелите, и смени лагерчоците щото криза верно ама баш от там не пести Кутията сигурно трудно ще стиска ама и да се предава такива кутии - бол, а съединителя на турбо мотора няма да стане към кутията ти всичко е друго с обратно действие е, шлиците са различни...... поне на мойта кутия от Капата беше така. Иначе дебитомер можеш да ползваш и от: Алфа спайдър 916 С и 916 S, както и от 20 В турбо Капа и Капа SW - 3000 V 6 - моя дебитомер е от такава Капа - V6 от друго не стаа. Нов е около 1600 лева! Дано съм помогнал :D ! :D Давай пали и пусни видео да видиме кво става
        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

2000 20v turbo написа:
          Не е трябвало да миеш това черното покритие от страни и по полите на буталата, ама карай. Сигурно го имаш предвид, ама мерни си шийките на вала и биелите, и смени лагерчоците щото криза верно ама баш от там не пести Кутията сигурно трудно ще стиска ама и да се предава такива кутии - бол, а съединителя на турбо мотора няма да стане към кутията ти всичко е друго с обратно действие е, шлиците са различни...... поне на мойта кутия от Капата беше така. Иначе дебитомер можеш да ползваш и от: Алфа спайдър 916 С и 916 S, както и от 20 В турбо Капа и Капа SW - 3000 V 6 - моя дебитомер е от такава Капа - V6 от друго не стаа. Нов е около 1600 лева! Дано съм помогнал :D ! :D Давай пали и пусни видео да видиме кво става
          моите бутала нямаха такожа черно покритие като твоите даже и аз много се учудих при положение че като бях видял твоите във форума имаха а итносно миенето то беше едно накисване във кориселин и малко повече заигравка със четката предполагам че със тази процедура няма как да съм измил въпросното покритие а и полите си бяха във доста добро състояние без надирания без видимо износване във наи натоварените им зони !а иначе по мотора всичко е замерено макар че дори направих една балъшка грешка точно със вала и бях си взел лагери стандартен размер вмвсто ремонтен и така оказа се че вала не му е за първи път ! А иначе тои моторът по4ти е сглобен дае във петък 6те идва един колега които има скоби за валовете да зацепим ангренажа ! и остана да събера пари за интеркулера турбо пътища разтоварващият клапан и дебитомера !които дори се оказа че освен от V6-ците сава и от 1.8 16v на купето !!а колега ти как си направи интеркулера !? стандартният ли ползва или някакав друг !?
          карам Спаска ламята

Коментар

Колера е от нещо друго, ама точно от какво не знам Взех го от една морга на големина е малко по-голям от оригиналния, а входа и изхода му са от едната страна. В момента е на мястото на ресивъра на климатика - в бронята от ляво - в легнало положение и пътищата станаха доста къси, абе добре се получи много. За съжаление обаче не знам от какво е Сега си търся вариант за колер в бронята отпред и вероятно ще се преминава на такъв в най-скоро време със съвсем нови турбо пътища и тези настоящите ми ще останат излишни със все тръби, маркучи, колери, планки, ако не се справиш до 20-тина дена мое да се разбираме нещо. Значи номера по Бош на дебитомера съвпада само с тези модели, на които ти писах в предния ми пост, според мен останалото е компромис. А соленоидчето става от всички Алфи , Ланчи, Фиати бензинови с турбина и от Пунтотата включително - pierburg 721493500

Коментар

2000 20v turbo написа:
              Колера е от нещо друго, ама точно от какво не знам Взех го от една морга на големина е малко по-голям от оригиналния, а входа и изхода му са от едната страна. В момента е на мястото на ресивъра на климатика - в бронята от ляво - в легнало положение и пътищата станаха доста къси, абе добре се получи много. За съжаление обаче не знам от какво е Сега си търся вариант за колер в бронята отпред и вероятно ще се преминава на такъв в най-скоро време със съвсем нови турбо пътища и тези настоящите ми ще останат излишни със все тръби, маркучи, колери, планки, ако не се справиш до 20-тина дена мое да се разбираме нещо. Значи номера по Бош на дебитомера съвпада само с тези модели, на които ти писах в предния ми пост, според мен останалото е компромис. А соленоидчето става от всички Алфи , Ланчи, Фиати бензинови с турбина и от Пунтотата включително - pierburg 721493500
              Колега мерси за инфото !! :D А за кулера ще помисля и ако реша щте ти пусна едно съобщение на лични !
              карам Спаска ламята

Коментар

-

какво става колега със проекта на каде варви,
                2000.16v.TURBO
                http://vbox7.com/play:7cbebdda
                http://www.vbox7.com/play:af1b159e

Коментар

Re: -

чисто луд!!!Направо нямам търпение да му вида времената,който ще дава тва след като е готово честно.Успех и дръж ни в течение,че тва е луда работа!
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Re: -

svetoslav_iv написа:
                    какво става колега със проекта на каде варви,
                    работя по него колега не ми остава време да кача другите снимки !!
                    карам Спаска ламята

Коментар

Коментар

като го събереш даи да го разработя че на тебе ще ти свиди след толкова много труд
                        fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

като направиш твоита японка тогава аз ще и стъпя на врата !!
                          карам Спаска ламята

Коментар

fena написа:
                            като направиш твоита японка тогава аз ще и стъпя на врата !!
                            ДАЙ БОЖЕ!!!!
                            fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

Коментар

Хайде колега казвай до каде стига , и малко снимчици
                                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                                X