от много работа не ми остава време да попиша тук !!а иначе мотора е зглобен дайе и вчера припасвах и монтирах интеркулера !!и сега остана само да се монтира и мотора !!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat bravo 2.0 20v turbo !
Collapse
X
-
nikolov-1.6_v16 написа:dolarcho написа:Колега от каде намери мотора и такъв мотор може ли да се сложи на 1.8 16в?Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Колега, като го поткараш Турбото, "похвали се" ей така за протокола Колко разход ти дава Вчера с едни майстоти си говорих за подобен ремонт и отговора беше "Ако ще и свирки да правиш за под 1500лв за работа неможе да става и дума" Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Това нормално ли е?! Щ’от и мене ме блазни да си Refresh-на двигателя така, ама като не разбирам достатъчно за да си го направя сам, въпреки че имам желание... Ще може ли малко инфо относно тази задача ...Thanks... Иначе колегата има просто повече от Голямото евала за начинаниетоFiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
sim4ata написа:"Ако ще и свирки да правиш за под 1500лв за работа неможе да става и дума"
Коментар
-
а относно разликата във кошовете на бравото 2.0 и 1.8 няма никаква дори и е днакъв със този на купето и на типото както ижанко спомена и на делтата и още доста други италянки ! дори тука преди извесно време на бачкането се човаркахме във една алфа ГТ която беше 2007 година и неиният кош беше същият със леки разлики във камбаните на окачването !!карам Спаска ламята
Коментар
-
ето и една снимка и на хонинга на блока и блока които си беше в доста добро състояние и поради тази причина реших да сглобя мотора със оригиналният му блок а първоначалният план беше да прехварля частите от турбото на атмосферният блок но понейе не знаех вав какво то4но състояние беше атмосферката а турбо блока си е доста добър реших да ползвам оригиналният блок на турбото !карам Спаска ламята
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар