Братле стягай,Фиата и само пиши едно лично когато си готов за драг!!!Обещавам да се пуснe клип после във форума независимо от резултата!
А бе двама като си мерят пишките не е убаво да си тикаш там гъ.а, ама ако искаш да видиш как изглежда хондинката в клип със фиат мога да ти помогна и аз
Хехе абе гледай да не дойде холямо дупето и пишките да дойдат малки.Аз съм човек без работа и мога да прескоча до Попово да замерим кочините!Само намери права отсечка че прединя път като идвах се пускахте по едни баири или ти събери агитката и прескочи до Търговище.
хаха незнам какво да кажа.Просто нямам думи яко се хварлят тия ръкавици.ама колега неси мисли че тая хонда че лети слез малко и ти от полета и се замисли реално върху нещата.......
Виж пич! Дай да не осираме на колегата темата а? Имах предвид съвсем друга конфигурация за меренето на п..ки и за г.за, ама щом така трудно схващаш да поясня! Мерехте си ги ти и Светославив, пък си заврях г.за аз! И в контекста на това верно може да ти се окаже малка чурата особено пък твойта! Та ако ти е силна колата баира не пречи да знаеш! И не се обръщай така предизвикателно към мен с "бе Стамене" щото ако ти отговоря на предизвикателството мое да попрекъснеш фитнеса за известно време !Иначе нищо лично, ама регнал си се във Фиатския форум, имай уважение към потребителите му!Айде със здраве и бъди умен!
Само къде видя"бе Стамене" и какво предизвикателство освен автомобилно?!Хубаво е че си се сетил кой съм,но как може да ми отправяш заплахи и то публично,след като с нищо не съм ги провокирал и не съм обидил никого.И с какво съм осрал темата на колегата,след като му писах когато е готов да пише едно лично да се замерим,а ти ми каза да не си тикам гъза там(прочети си какво си написал,аз така го разбрах),още да видя някакви нападки към марката Фиат че с това да съм породил неуважение към форума?!Ако толкова лично приемате всичко и май работите могат да излязат извън рамките на автомобилния спор,предпочитам въобще да не се занимавам след като приемате нещата толкова навътре!
Колега, в темата за изтропалия мотор - в раздела Бензинови двигатели помолих да не ми се пише името по форума - имам си ник! Ти видя там това и ми го постна тук, за да се направиш на важен ли, какво ли - не можах да разбера или най-вероятно - на пук. По-предния ти пост завършва с "прескочи до Търговище Стамене". Е те това ме издразни и би издразнило всеки. Иначе никакво навътре. На ЛС съм ти пратил телефона ми. Него не го пиши тук Звънни, ще пием някъде по кафе и ще се уговорим да проверим, кому магарето е по-мъжко
Стига сме спорили и сме се карали.няма смисал от тия работи някой ден ще направим замервания ще качим на колегите от форума клипчета да гледат.А ни ще пиням някаде по бира
Коментар