Какво става колега? нищо не казваш за проекта върви ли, приключи ли, продаде ли зверчето? дай някакво инфо
какво да става всичко си е ок карам си колицата за сега нямам оплаквания.имам само с едно дасе похваля.пусках се със СУБАРО СТИ-321-к.с.с оригинален тунинг на продрайв.както се очакваше на старта скочи доста на пред на 2-ра почнах даго настигам а на 3-та даже го и затминах от което останах мн изомен.но всичко е от задкормилното устройство.момчето което го караше бих казал че неможе даго осети както трябва и затова бих казал,че ако седне някой друг зад волана победата ще ми бъде невъзможна поне така си мисля аз.А дори и да греша единственно мога само дасе радвам :P
Супер, а каде се пускате да се дърпате там около Търговище ли смисал ако сте някъде тук около София мога да идвам и аз не да се дърпам де ми да погледам да се видим да пием по нещо и естествено да видя зверчето ))
Супер, а каде се пускате да се дърпате там около Търговище ли смисал ако сте някъде тук около София мога да идвам и аз не да се дърпам де ми да погледам да се видим да пием по нещо и естествено да видя зверчето ))
Коментар