А Бравос :D Пък какъв аватар имам а?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат браво 2000.16v.ТУРБО
Collapse
X
-
Айде честито и от мен :D За разработката ти препоръчвам да се издърпа буксата за бууст соленоида за управлението на турбото, така няма да може да надува повече от 0.4 бара и само трябва да гледаш да не надхвърляш 4000 об първите няколкостотин км.Цялата разработка ти е не повече от 800 км задължително с минерално масло, след това слагаш пълна синтетика.Хубаво е още отначало да и подаваш за няколко секунди към половината газ рязко и също така рязко да я връщаш като стигне 3000 об, това в движение на 3,4 и 5 скорост.Прави се за да се напаснат хубаво сегментите, иначе ако я галиш с газта няма да легнат хубаво и ще духат.
Коментар
-
ici написа:Айде честито и от мен :D За разработката ти препоръчвам да се издърпа буксата за бууст соленоида за управлението на турбото, така няма да може да надува повече от 0.4 бара и само трябва да гледаш да не надхвърляш 4000 об първите няколкостотин км.Цялата разработка ти е не повече от 800 км задължително с минерално масло, след това слагаш пълна синтетика.Хубаво е още отначало да и подаваш за няколко секунди към половината газ рязко и също така рязко да я връщаш като стигне 3000 об, това в движение на 3,4 и 5 скорост.Прави се за да се напаснат хубаво сегментите, иначе ако я галиш с газта няма да легнат хубаво и ще духат.
Коментар
-
Atanas71 написа:2000 20v turbo написа:А Бравос :D Пък какъв аватар имам а?ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Atanas71 написа:2000 20v turbo написа:А Бравос :D Пък какъв аватар имам а?
Коментар
-
КрасавецAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ПОздравления колега за добре свършената работа. И аз мисля да се вкарам в тия филми след 2 месеца някъде само трябва да мисля за повечко неща от теб щото мисля да слагам 2.0 20В Турбо и трябва да сменя спирачната система задължително и незнам.Ще има и темичка за моята фиатка като започна дано да е както съм правил плановете след 2-3месеца най-късно....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар