dvoinikat написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат браво 2000.16v.ТУРБО
Collapse
X
-
Леле кеф!Светльо а как се справяте с окачването на мотора?Стария не лежи ли на други тампони?Преди малко писах в темата ти за продажбата на мотора и се загледах в тази.Кажи до къде сте стигнали с мотора , как се справяте с електрониката?Този мотор който сега слагаш е супер , единствено не ме радват многото ремъци (2 ангренажа) иначе желязно изпълнение!Искам да ви пожелая безпроблемно слагане и експлоатация и да ъпдейтвате по често със снимков матрял!
Коментар
-
-
npace написа:Леле кеф!Светльо а как се справяте с окачването на мотора?Стария не лежи ли на други тампони?Преди малко писах в темата ти за продажбата на мотора и се загледах в тази.Кажи до къде сте стигнали с мотора , как се справяте с електрониката?Този мотор който сега слагаш е супер , единствено не ме радват многото ремъци (2 ангренажа) иначе желязно изпълнение!Искам да ви пожелая безпроблемно слагане и експлоатация и да ъпдейтвате по често със снимков матрял!
Коментар
-
Кирпенце,честито пич!Виждам,че и ти си попаднал във филма със смяна на мотораМного успех ти пожелавам в начинанието и безаварийно палене на мотора.Като гледам тая треска със смените на двигателите е обхванала квартала.Айде жив и здрав и да му се радваме много в най-скоро време.Ако ти трябва нещо от Търново и имам физическата възможност да помогна,свиркай да помагаме.Поздрави!Renault Megane Coach 2.0 16v F7R
ex Fiat Bravo 2.0 20v HGT
Fiat Duna 1.1 '87
ex Fiat Uno 1.3 '86
Коментар
-
-
MaLko_NapRaven написа:Кирпенце,честито пич!Виждам,че и ти си попаднал във филма със смяна на мотораМного успех ти пожелавам в начинанието и безаварийно палене на мотора.Като гледам тая треска със смените на двигателите е обхванала квартала.Айде жив и здрав и да му се радваме много в най-скоро време.Ако ти трябва нещо от Търново и имам физическата възможност да помогна,свиркай да помагаме.Поздрави!
Коментар
-
Re: -
svetoslav_iv написа:2000 20v turbo написа:Каня.... не! Верния глагол е подканвам те по-бързинкички да пипкаш - виж какво вре настана. Пък и разработката в горещините ли ще я правим Ай давайтеФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
-
On3Love написа:Това което правиш е направо ’’Dream’’ Много успехи ти пожелавам с начинанието и дано скоро видим как се представя возилото ’’On the Road’’ ще следя темата с интерес още веднъж успех братле и евала за ентусиазма
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар