Колега svetoslav_iv, като чета това, което пишеш " напаснахем полуоските и т.н." изглежда като фасулска работа. Направо да му се прииска на човек и той да започне сам със собствени сили да си облагородява колата. Поздрави за ентусиазма и уменията
колега точно това че не е никак и то фасулска работа за това ги пиша тия неща защото ако ебеше ей така нямаше даги споделям и дасе чувствам доволен защото има вариянт дане стане нищо ако не се сещаш и ако няма кой дати каже нещичко
Леле кеф!Светльо а как се справяте с окачването на мотора?Стария не лежи ли на други тампони?Преди малко писах в темата ти за продажбата на мотора и се загледах в тази.Кажи до къде сте стигнали с мотора , как се справяте с електрониката?Този мотор който сега слагаш е супер , единствено не ме радват многото ремъци (2 ангренажа) иначе желязно изпълнение!Искам да ви пожелая безпроблемно слагане и експлоатация и да ъпдейтвате по често със снимков матрял!
Леле кеф!Светльо а как се справяте с окачването на мотора?Стария не лежи ли на други тампони?Преди малко писах в темата ти за продажбата на мотора и се загледах в тази.Кажи до къде сте стигнали с мотора , как се справяте с електрониката?Този мотор който сега слагаш е супер , единствено не ме радват многото ремъци (2 ангренажа) иначе желязно изпълнение!Искам да ви пожелая безпроблемно слагане и експлоатация и да ъпдейтвате по често със снимков матрял!
колега захващянето е сасвсем друго и се правят нови лапи и низцяло ново захващане а ни този етам го минах ме мотора си е на мястото а електрониката ползвам от ланчията и тя е от мотора кам купето махам старата и слагам новата,мн гарчччччччччч
Каня.... не! Верния глагол е подканвам те по-бързинкичко да пипкаш - виж какво време настана. Пък и разработката в горещините ли ще я правим Ай давайте
Кирпенце,честито пич!Виждам,че и ти си попаднал във филма със смяна на мотораМного успех ти пожелавам в начинанието и безаварийно палене на мотора.Като гледам тая треска със смените на двигателите е обхванала квартала.Айде жив и здрав и да му се радваме много в най-скоро време.Ако ти трябва нещо от Търново и имам физическата възможност да помогна,свиркай да помагаме.Поздрави!
Renault Megane Coach 2.0 16v F7R
ex Fiat Bravo 2.0 20v HGT
Fiat Duna 1.1 '87
ex Fiat Uno 1.3 '86
Кирпенце,честито пич!Виждам,че и ти си попаднал във филма със смяна на мотораМного успех ти пожелавам в начинанието и безаварийно палене на мотора.Като гледам тая треска със смените на двигателите е обхванала квартала.Айде жив и здрав и да му се радваме много в най-скоро време.Ако ти трябва нещо от Търново и имам физическата възможност да помогна,свиркай да помагаме.Поздрави!
благодаря мн за подкрепата приателю,ако има нещо ще разчитам на теб.а като за пали ще се похваля утре ще нареждаме радяторите,и кулера трябва сутринта да пристигне и така утре ще се занимаваме с тия неща))))))
Това което правиш е направо ’’Dream’’ Много успехи ти пожелавам с начинанието и дано скоро видим как се представя возилото ’’On the Road’’ ще следя темата с интерес още веднъж успех братле и евала за ентусиазма
Това което правиш е направо ’’Dream’’ Много успехи ти пожелавам с начинанието и дано скоро видим как се представя возилото ’’On the Road’’ ще следя темата с интерес още веднъж успех братле и евала за ентусиазма
благодаея колега за подкрепата тази седмица дане казвам голяма дума ама се надявам даго запалим ще има снимки и клип)))))само всичко да е наред
Коментар