Колеги чипнах 145-цата. Много ми харесва как върви, но имам един проблем: на 4 скорост около 2500 оборота с натиснат до ламарината педал на газта се усеща едноп моментно тресене. Усешта се и при 5-та в началото при педал до долу. Разбрах от тук от там че това е заради приплъзване на съединителя. Интересуива ме дали е опасно за съединителя или за нещо друго. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос при чипната 145
Collapse
X
-
Просто не й давай газ до долу при обороти преди 2500 и като си напредавка над 2-ра. На мен ми буксува вече 20 000 км. Не знам до кога ще изкара. Ако изреждаш предавките, както казаха колегите няма да имаш проблем. Лошото при нашите jtd-та и с нов съединител все си буксува. Аз мислех за керамичен или поне да си набия керамични плочки на стария. Не знам какво ще стане с полусъединителя, защото карам предимно градско и няма да ми е кеф без полусъединител. Едни казват че ще имам защото пружините са на маховика, други казват че няма да имам, май докато не се опита не е сигурно.Вижте този линк, ici ми го пратиhttp://www.adventurecar.com/categori...zate.pdfИма и вариант за органичен, само че не знам от къде.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар