Имам нужда от нова броня за пунтото,и се чуда м/у стандартна преправена кат старата,такава от Пунто2 ХГТ и такава от М3 Е 46....Дайте мнение...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Mнение колеги
Collapse
X
-
me_to_u написа:От ХГТ-то ще е най-добре! От М3 стои добре на по-големи и широки предници. От ХГТ ще стои доста мускулесто!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
отли4но е станало особено с тези типи ангел айсОтново те моля използвай букви вместо цифри.Точка1.12. от правилника: Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Alexius
Коментар
-
Selqatin написа:150лв ми искат в Сиги тунинг,са ще провера и в девил,но иначе не е проблем монтажа защото са правили и 205 пежо с М3 Е46 броня.....Само да се стопли малко и ще е почна количката
Коментар
-
me_to_u написа:Selqatin написа:150лв ми искат в Сиги тунинг,са ще провера и в девил,но иначе не е проблем монтажа защото са правили и 205 пежо с М3 Е46 броня.....Само да се стопли малко и ще е почна количката_______________________________________
0885261834
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар