От ХГТ-то ще е най-добре! От М3 стои добре на по-големи и широки предници. От ХГТ ще стои доста мускулесто!
дам и аз съм за тази на хгт-то... това е за мен най красивото пунто /мк. ІІ, без фейслифт/, само незнам как ще седи на пунто мк І... другото, което си мисля е че ще имаш затруднения с пъхването на купето в бронята от е46-а, все пак м-ката е доста по широка отпред!в крайна сметка ти си прецени сам без да се съобразяваш с хорските мнения... всичко опира до субективни фактори!
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
отли4но е станало особено с тези типи ангел айсОтново те моля използвай букви вместо цифри.Точка1.12. от правилника: Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Alexius
150лв ми искат в Сиги тунинг,са ще провера и в девил,но иначе не е проблем монтажа защото са правили и 205 пежо с М3 Е46 броня.....Само да се стопли малко и ще е почна количката
150лв ми искат в Сиги тунинг,са ще провера и в девил,но иначе не е проблем монтажа защото са правили и 205 пежо с М3 Е46 броня.....Само да се стопли малко и ще е почна количката
Човек, недей със "Сиджи" се занимава, много кит, много работа Тея от "Девил" работят по-добре(лично според мен де)
Човек, недей със "Сиджи" се занимава, много кит, много работа Тея от "Девил" работят по-добре(лично според мен де)
И аз така знам,ма още не съм проверил цената при девил...Иначе аз само ще купувам броня и монтажа,колата се рпави при моя си бояджия
Коментар