Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги ПОМОГНЕТЕ!!!Въпрос за ТУРБО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аа

2000 20v turbo написа:
    Я ако е здрава връщай ориджиналката и се разбери с С Ици за един чип - той знае откъде и бой. Какви са тез огромните турбалани - ще я направиш лагава колата, а на тоз матор точно тука му е сладостта пък и още куп кахъри със смеси с работи........
    И аз знам че с мойта си турбина е най-добре,но я свалих че гореше масло около половин литър седмично и пушеше яката особенно студена,като загрееше съвсем малко и то при цедки.Свалих я и закарах за ремонт,направиха я и си я сложих,взе да пуши много повече,няма студена няма топла,кълбета отсякъде.Свалих я втория път и ся вече друга ама па тя неште да надува.Само до 0.8.И няма никви лагове в момента.

Коментар

Колега от какво е таз турбина,аз пробвах сьс сьштата мисля като я гледам на ланчията като бях с 1.6 мотора но не правеше и 0.8 ,а чак на 3-та 4-та качваше до 0.4 без геит без ништо,но ме бяха илагали в пратката и после разбрах, че туи чудо е било от камион ивеко :D
      успеха цена няма.

Коментар

veskol написа:
        Колега от какво е таз турбина,аз пробвах сьс сьштата мисля като я гледам на ланчията като бях с 1.6 мотора но не правеше и 0.8 ,а чак на 3-та 4-та качваше до 0.4 без геит без ништо,но ме бяха илагали в пратката и после разбрах, че туи чудо е било от камион ивеко :D
        е заеби верно ли , от камион е ) ако е толкова голяма представям си как се развърта - като вятърна мелница
        Power Under Pressure

Коментар

Working...
        X