Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на таблото, вижете тези неща.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тунинг на таблото, вижете тези неща.

Открих един доста интересен сайт, предлагат се доставки. http://moman.pl/en/index.php?a=lista&k=17 Това е относно цветовете на циферблатите и осветяването. Педлагат се за Браво 2 вида: с дигитален километраж и за по-старите модели преди 99-та с брояч. А другия сайт предлага хромирани пръстени. http://tuning-shop.co.uk/-c-14.html Там хубавото е, че има за доста марки и модели. Дано не се повтарям, ако съществува някоя такава тема. И дано помогна на някой, който си тъсри нещо такова:P.S. Не правя реклама на нито един от тези сайтове, не ме разбирайте погрешно
    Прикачени файлове
    FIAT

Баце,За първия сайт вече има тема. По 65 евро е бройката. Не знам за доставката. Има няколко души, които май ще се прежалят за си поръчат. То и аз да имах сега налични и аз щях да си поръчам.
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

А дали ще е циганийка ако се комбинират шарените циферблати с хромираните пръстени?
      FIAT

Коментар

dotz написа:
        А дали ще е циганийка ако се комбинират шарените циферблати с хромираните пръстени?
        Колега ,няма нищо по-яко от бял циферблат...За какви шарении говориш ,това горе не е толкова шарено ,освен ако не си наумил нещо от сорта на пламъци и мечета по циферблатите... Иначе тези двете снимки са на едно и също табло
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Хах, не, никакви мечета и пламъци, исках да кажа първата снимка, в комбинация с хром пръстени дали няма да е малко така кофти, иначе си прав за белите циферблати.
          FIAT

Коментар

аз си порачах такав синичак мн ме радва
            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
              От там ли? Колко струва доставката?
              FIAT

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=37590 От тука си ги поръча

Коментар

колеги а как ще махнете стрелките за да сложите циферблатите ? дайде идеи
                  1.6 16v Abarth

Коментар

Те стрелките ще се махнат но после трудно ще се сложат точно както са били.
                    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

BUH написа:
                      Аааа и не се похвали!!!
                      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                        BUH написа:
                        Аааа и не се похвали!!!
                        ем щях да използвам елемента на изненадата ама маи ше се разминем с него :D а за стрелките никва идея нямам как се свалят или как се слагат,ще се уча в процеса на деиствие :D :D пак наи мн да си зема нов километраж :D
                        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                          J T D написа:
                          BUH написа:
                          Аааа и не се похвали!!!
                          ем щях да използвам елемента на изненадата ама маи ше се разминем с него :D а за стрелките никва идея нямам как се свалят или как се слагат,ще се уча в процеса на деиствие :D :D пак наи мн да си зема нов километраж :D
                          Внимаваи с километража колега тва не е хубаво дето го правиш даи на някои маистор и после му се развикаи че не ти показва вярно и т.н. ако нищо не стане да оди да ти търси нов от моргата
                          Subaru B9 tribeca 3.0
                          Peugeot 307 04
                          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

BUH Колко ти излезе всичко?
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

xtry написа:
                              колеги а как ще махнете стрелките за да сложите циферблатите ? дайде идеи
                              На фиат не съм сменял циферблат, но за сметка на това на няколко фолксвагена се разписах :D Махането на стрелките е лесно - с 2 вилици. Слагането е трудното - много лесно започва да показва нещо друго - различна скорост, различни обороти .........За да се предотварати това трябва да се бележи как стои стрелката спрямо оста си преди демонтажа.Пипкава работа е, но после насладата е голяма !!!Успех на всички !!!
                              Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Коментар

Working...
                              X