Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви подобрения мога да направя на колата ми?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви подобрения мога да направя на колата ми?

Интересуват ме елементарни пинизи за увеличаване на конете.Искам да стане малко по-пъргава , да не ми се опъват атмосферни автомобили до 120-125к.с..Какво подобрения трябва да и направя (по възможност без да се пипа двигател).

Началото винаги е трудно, но е всеизвестно, че първо се започва с лепенки и тъмни джамове
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Имам предвид не визуални тунинги. А само PERFORMANCE

Коментар

Еми без чип,значи спортен филтър и дупка в гърнето :D
        Punto 1.2 75hp '95

Коментар

MaxSpeed написа:
          Еми без чип,значи спортен филтър и дупка в гърнето :D
          Все едно с този ритник от аватара да събориш дървото!
          FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

И лепенка ремус може да свърши работа. :D
            Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

simeon3000 написа:
              Началото винаги е трудно, но е всеизвестно, че първо се започва с лепенки и тъмни джамове
              За предпочитане надписа МОМО или нещо от сорта на целия заден джам Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Re: Какви подобрения мога да направя на колата ми?

hwarang написа:
                Интересуват ме елементарни пинизи за увеличаване на конете.Искам да стане малко по-пъргава , да не ми се опъват атмосферни автомобили до 120-125к.с..Какво подобрения трябва да и направя (по възможност без да се пипа двигател).
                коне не се увеличават с пинизи и то елементарни Може да стане, ама сам да я направиш - няма начин.И двигателя трябва да се разглоби основно за да се получи нещо добро.
                sigpic
                Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                475HP 11,5/1,9/191
                YouTube

Коментар

Е то ако е така по-добре да я продам за 3000лв. и да додам още 2-3 и да си купа едно HGT или Coupe .... всъщност май това е по-добрия вариант.

Коментар

Re: Какви подобрения мога да направя на колата ми?

hwarang написа:
                    Какво подобрения трябва да и направя (по възможност без да се пипа двигател).
                    Известен ми е вариант в две стъпки:1. Продаваш си колата от аватара2. Купуваш Fiat Bravo 2.0 20v HGT
                    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

hwarang написа:
                      Е то ако е така по-добре да я продам за 3000лв. и да додам още 2-3 и да си купа едно HGT или Coupe .... всъщност май това е по-добрия вариант.
                      Колко еднакво мислиме по едно и също време.Успех.
                      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

hwarang написа:
                        По-евтино и с по-малко нерви ще ти излезе да си купиш нещо по-мощтно отколкото да мъчиш да извадиш нещо от малкия мотор

Коментар

Или си намираш едно Типо седичи вал и готово само, че много трудно се намират ама имали желание има и начин.
                          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Working...
                          X