fidy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане за фолио на задните стъкла
Collapse
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Аз се чудя дали ще правят проблем, ако сложа перфо фолио... На практика е на същия принцип като щорите но е по-добре изглеждащо"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Gravedigga написа:Racer GT написа:ето и нещо от мен направено на бързо...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Колеги аз си направи страничните стъкла на бравото без пистолет за горещ въздух и става перфектно както колегата е качин снимка. С задното стъкло малко се изложих и го свалих, но не бях чел теми че се прави на 2-3 части и тия дни ще пробвам пак.А моят въпрос е някой справил ли се е с гадните тичици по края на прозореца? Върху тях нелепи фолиото и изглежда малко като в рамка или просто трябва да се примиря ?Фиат Браво 1.6 16v 99г.
Коментар
-
Gibons написа:Колеги аз си направи страничните стъкла на бравото без пистолет за горещ въздух и става перфектно както колегата е качин снимка. С задното стъкло малко се изложих и го свалих, но не бях чел теми че се прави на 2-3 части и тия дни ще пробвам пак.А моят въпрос е някой справил ли се е с гадните тичици по края на прозореца? Върху тях нелепи фолиото и изглежда малко като в рамка или просто трябва да се примиря ?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Утре и аз ще се мъча, на пръв поглед стъклата на Стилото са с по-лесни са фолиране http://a2.vox.com/6a00f48cf48ef20003...3a6a860e-500piF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар