Евтиното се слага по лесно а по скъпото е голям зор да го залепиш както трябва ако не се занимаваш професионално с това, има си тънкости.Разликата по мое наблюдение е че скъпото е по дебело и по жилаво и трудно се изпъва, голяма играчка е докато му изкараш въздуха,а евтиното е по тънко и по лесно приема формата на стъклото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане за фолио на задните стъкла
Collapse
X
-
cs_aleksandar написа:abart_ написа:cs_aleksandar написа:.....А и да ви кажа ефтиното фолио си върши почти същата работа аз лично си взех такова за 3,50 лв и стана идеално дори перфектно,никакви балончета,никакви ръбчета и т.н,не е важно какво е фолиото а как го лепиш
Коментар
-
gamencerista написа:Е с какъв препарат пръскаш, аз пробвах със сапунена вода навсякъде пише така. А и как оформи парчето фолио по стъклото, отвън или отвътре ?Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
bmw_speed91 написа:колеги без пистолет за горещт въздух нестава.Най-добре е вместо сапунена вода шанплан за бебета "papa".Важно е фолиото да е изрязадо добре по ръба на дйамаКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:bmw_speed91 написа:колеги без пистолет за горещт въздух нестава.Най-добре е вместо сапунена вода шанплан за бебета "papa".Важно е фолиото да е изрязадо добре по ръба на дйамаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:cs_aleksandar написа:bmw_speed91 написа:колеги без пистолет за горещт въздух нестава.Най-добре е вместо сапунена вода шанплан за бебета "papa".Важно е фолиото да е изрязадо добре по ръба на дйамаwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:Racer GT написа:cs_aleksandar написа:bmw_speed91 написа:колеги без пистолет за горещт въздух нестава.Най-добре е вместо сапунена вода шанплан за бебета "papa".Важно е фолиото да е изрязадо добре по ръба на дйама
Коментар
-
darkcat2005 написа:Колеги потвърждавам че стъклата на Браво могат да се направят без пистолен с горещ въздух! Много Благодарности на колегите Иван - PB 5976 BC и Съби - Racer GT за положените усилия и отличния резултат въпреки лошите атмосферни условия в Тракия Ето и резултата:Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Е как времето бе с характер сигурно защото и колежката (Анета ТД) искаше стъкла, но я беше срам да си каже Малко подуха колкото да разнесе прах и 1, 2 контейнера из улицата, после малко поваля колкото да ми омаца измитата кола и накрая напече като за плаж :Dwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
с
колеги аз имам пасат 4-ка и фиат мареа и двата ги потамних перфектно за6тото го режа на 2 или 3 4асти малко е игра4ка след тва лепенето в смисал да ги наглася то4но рязаните 4асти но става мн добре тия балон4ета ги няма ако на нчкои не му стана ясно да пи6е на лс да му го обесня по то4ноПоздрави! Димитър
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар