Racer GT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане за фолио на задните стъкла
Collapse
X
-
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
-
Grisha_bravo написа:Racer GT написа:Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява сеограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла наавтомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване напрозрачността им.(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на лекитеавтомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие наогледала за виждане назад от двете страни на автомобила.В закона нищо не пише за задното(нито е позволено нито забранено),но това не означава че немогат да се заядат.Един път може да не ти кажат нищо,но следващия да изядеш глоба... БЪЛГАРИЯ все пак ...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
ВИН - извиняваи не съм те разбрал за какво ми говориш та това кръглото на самия прозорец е капсоловано има 1 щифт мъчих се да го избия ама неможах и така остана работатафолиото от задната страна правиш 1 разрез и изрязваш кръгче и така 1 съвет относо по нататъчно ЛОПАНЕ евентуалноаз като свалих прозореца като боядисвахме колата се появи 1 страхотно дразещо лопане в прозореца и се оказа че е от този механизъм заобиколи го с прозрачен силикон за да нямаш и ти ядове по нататък евентуално [/quote]Мерси колега може да отложа за след срещата да погледна твоя как си го направил а и да се стопли времето по добре ще стане. Освен това ще го пребоядисвам че на нищо не прилича и тогава ще го лепна да не ги свалям два пъти стъклата
Коментар
-
и аз да се намеся и аз съм с мк2 и видях доста зор с страничните за 3-ри врато става въпрос .Клиновете се избиват ама си е малко зор аз изпили единия краи на клина има като глава. След това избиг с подходящо шило и чук и послеле си ти.После само го набиваш ако е необходимо но страната която после ще е лесно за ново сваляне евентуално.Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
-
за същото нещо става въпрос няма смисал да се сваля цялата механика ВИН - ако искаш на срещатата направо да си ги сложиш ще е по добре тамън ще лепнем с силиконец твоите и моите стъкла ОТНОСНО тез коли с лепенките независимо колко лепенки има по тях се водят рекламни коли и са придружени с снимка в талона същото се отнася и за коли с 3 или повече цвятя .Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Ей тва за забраната за затъмняване на предните стъкла е голяма тъпотия.Адски много ми се иска да ги напраа. Супер газария ще стане. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
gamencerista написа:Аз само не разбрах като се лепне вече фолиото и се пръска само от вътре нали ? Гледах 1 клип дето го мокрят от вън и после с пистолета отгоре, така нема ли да засъхне и след тва да не може да се изкара водата ?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Здравейте колеги,вчера с един мои приятел затъмнихме стъклата на моя фиат,бих ви препоръчалм цялата процедура да я правите с препарат за стъкла,задното стъкло е с 3 парчета снаждани на нагревателите,а страничните сам си ги лепих.А и да ви кажа ефтиното фолио си върши почти същата работа аз лично си взех такова за 3,50 лв и стана идеално дори перфектно,никакви балончета,никакви ръбчета и т.н,не е важно какво е фолиото а как го лепишКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:.....А и да ви кажа ефтиното фолио си върши почти същата работа аз лично си взех такова за 3,50 лв и стана идеално дори перфектно,никакви балончета,никакви ръбчета и т.н,не е важно какво е фолиото а как го лепишItalfan
Коментар
-
abart_ написа:cs_aleksandar написа:.....А и да ви кажа ефтиното фолио си върши почти същата работа аз лично си взех такова за 3,50 лв и стана идеално дори перфектно,никакви балончета,никакви ръбчета и т.н,не е важно какво е фолиото а как го лепишКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар