Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

питане за фолио на задните стъкла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiatmaniak написа:
    Във всеки магазин за авто части ги има тези ленти.
    Колега незнам как е в Пловдив, но в Русе ги няма насякаде (има ги но са за по 5лв и нищо не става от тях).

Коментар

хе хе в един общо известем магазин в града се взех за 2,50 евтинджо но за опита е добре и да сгафя няма ме е ядще се постарая да кача снимки бул шиит!!! скапах фолиото сам е егати чанча да се сложи трябва още един чифт ръце да помагат и да носят бира /като се замисля това ми беше проблема нямах бира /
      ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

GbGz написа:
        m3xo сваляи стъклата страничните мноого по лесно става батко като ги свалиш фолиото лесно са слага
        Я даите малко повечко инфо за това как се свалят стъклата отзад че не мисля да си хабя нервите да се гърча вътре,нали е много широко отзад пък и аз съм много "малък"
        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
        .

Коментар

мойте също ги затъмних, в студио, и там също видях че ги свалят!
          -=Fiat BRAVO 2.0 20V turbo=-
          [/url]

Коментар

cs_aleksandar написа:
            GbGz написа:
            m3xo сваляи стъклата страничните мноого по лесно става батко като ги свалиш фолиото лесно са слага
            Я даите малко повечко инфо за това как се свалят стъклата отзад че не мисля да си хабя нервите да се гърча вътре,нали е много широко отзад пък и аз съм много "малък"
            И на място да са пак се слага лесно.... стига да знаеш как де... :D
            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

екаде едно видео http://www.vbox7.com/play:ee84f849 за чалъм как се лепи ... ама нещо солени са глобите за задното стъкло с фолио ?
              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Е оня ден видях един колега как се потише докато сваляше нещо от джама до патрулката която го беше спряла.

Коментар

После като е прочел закона сигурно е правил челни стойки ! Само за информация - полицай на пътя няма право да ви кара да пипате нищо вътре в колата ако ще и одеало да имате на целия преден прозорец също така няма право да пипа вътре в колата Ви, освен ако няма протокол за обиск. Имате ли съмнение, че полицай има желание да ви рови в колата безпричинно, заключвате и чакате да пише ако има нещо да пише! Всичко друго е нарушаване на личната собственост или повреда! Звъните на тел. 166 !
                  Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Аз не ъпнах темата за да ми казвате че чичковците с палите ще ме карат да стържа от прозореца а да ми кажете как да сваля задните прозорци или поне някоя тема да ми дадете където е обяснено защото аз не открих такава Благодаря ви
                    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                    .

Коментар

И аз това се чудя как се свалят.

Коментар

а защо искате да свалите задните прозорци ?освен за да ги затамните ама не виждам причина да ги сваляте
                        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Никой не може да те глоби за заден прозорец дори и черен да го боядисаш с боя.Иначе за предните пишат глоби.А за затъмняването аз ги правих в колата ама наистина е малко гадно :D Ако го свалите после трябва да купувате там разните му силикони (лепила) за прозорци и да лепите пак,понеже е залепен,не е завит с нищо Yellow_Flash_Colorz_PDT_44 И си вземете хубаво фолио,щото буклуците се драскат още като ги минаваш с шпатулката Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

значи на браво-то прозорците не се отварят следователно немогат да се свалят лепени са препоръчително е обаче като слагате фолио да са свалени понеже на бравото са баят обли и ще е трудничко да стане качествено на място като се слага фолиото на пунто 2 /като моито /има 2 болта и 1 гаика които за 2 минути се свалят и за 2 минити се слагат обратно комшията има браво и що горе си го направи качествено на място фолиото
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

а относно предните стъкла могат и те да се направят обаче пропускливоста на фолиото трябва да има някакъв % по закон
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

PaUnOff написа:
                                Никой не може да те глоби за заден прозорец дори и черен да го боядисаш с боя.Иначе за предните пишат глоби...
                                Кои каза така...???Освен паричната глоба,спират и колата от движение.Трябва да си махнете фолиото на стъклата и после да минете преглед в КАТ.Един приятел беше изпаднал в подобна ситуация-спряха колата му от движение,заради фолио макар че беше с пропускливост около 80-85%. Само на задните стъкла е разрешено,на всички други-НЕ.Трябва да има пряка видимост към купето,да няма нищо което да пречи на господата полицаи да ви видят.Колкото и малък да е процента на затъмняване ако искат да се заядат... освен колите с заводско затъмняване които си имат документ за това и колата е минала преглед в КАТ с него.Преди имаше и няква вратичка в закона с която е позволено допълнително затъмняване на стъклата (предни и задно стъкло),но от скоро маи неможе вече.
                                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Working...
                                X