Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

питане за фолио на задните стъкла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fidy написа:
    Извинявайте за спама (може да е коментирано,но не съм чел цялата тема) ама ченгетата не правят ли проблем за затъмнено задно стъкло???
    Няма как да правят проблем ,защото затъмняването на задното стълко не е разрешено.
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Racer GT написа:
      ето и нещо от мен направено на бързо...
      Браво колега, добре е станало, аз съм с типо и тоя заден джам ме измъчи... Дай някакви идейки как да го залепя, цепих и по реутана същата раота не излизат мехурчетата отзад и това е...

Коментар

Аз се чудя дали ще правят проблем, ако сложа перфо фолио... На практика е на същия принцип като щорите но е по-добре изглеждащо
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Gravedigga написа:
          Racer GT написа:
          ето и нещо от мен направено на бързо...
          Браво колега, добре е станало, аз съм с типо и тоя заден джам ме измъчи... Дай някакви идейки как да го залепя, цепих и по реутана същата раота не излизат мехурчетата отзад и това е...
          По спомен стъклото на типото не е заоблено,не би трябвало да ти прави проблеми.Пръскаш обилно с вода и веро и тогава избутваш водата за да се залепи фолиото.Далече си иначе щеше да го опитам да видим кво ще стане.
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Колеги аз си направи страничните стъкла на бравото без пистолет за горещ въздух и става перфектно както колегата е качин снимка. С задното стъкло малко се изложих и го свалих, но не бях чел теми че се прави на 2-3 части и тия дни ще пробвам пак.А моят въпрос е някой справил ли се е с гадните тичици по края на прозореца? Върху тях нелепи фолиото и изглежда малко като в рамка или просто трябва да се примиря ?
            Фиат Браво 1.6 16v 99г.

Коментар

Gibons написа:
              Колеги аз си направи страничните стъкла на бравото без пистолет за горещ въздух и става перфектно както колегата е качин снимка. С задното стъкло малко се изложих и го свалих, но не бях чел теми че се прави на 2-3 части и тия дни ще пробвам пак.А моят въпрос е някой справил ли се е с гадните тичици по края на прозореца? Върху тях нелепи фолиото и изглежда малко като в рамка или просто трябва да се примиря ?
              И при мен и при всички други е така,върху точиците по стъклото фолиото не се залепя толкова хубаво.
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Утре и аз ще се мъча, на пръв поглед стъклата на Стилото са с по-лесни са фолиране http://a2.vox.com/6a00f48cf48ef20003...3a6a860e-500pi
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега и аз затъмнявах с такова фолио. Ако не си гледал как става или не са ти обяснявали подробно може и да направиш няколко несполучливи опита. Моя съвет е хвани някой приятел да ти помага. Хем работата ще върви по добре с мохабет хем ще е по лесно
                  Фиат Браво 1.6 16v 99г.

Коментар

Ами .... на Бравото си преди почти успях, но да - ще имам жокер подръка ))
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Emzo точно това фолио взех и аз и да те предупредя, много е гадно и бая зор видях. По дебело е и трудно се изпъва.Успех!!!

Коментар

Охоооо, като дойда на Копринка, да сте трезви тогава, фолио ще лепите
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Охоооо, като дойда на Копринка, да сте трезви тогава, фолио ще лепите
                          А НЕ!!!! Отиваме да ядем и да пием... фолиото друг път

Коментар

колеги някои свалял ли е прозорците на задните врати на пунто мк2 5врати оголих вратите махнах корите освободих стъклото обаче се появи проблема че незнам как да изкарам стъклото от вратата има някъв чалъм но не го знам .... ?

Коментар

Working...
                            X