fiatmaniak написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане за фолио на задните стъкла
Collapse
X
-
хе хе в един общо известем магазин в града се взех за 2,50 евтинджо но за опита е добре и да сгафя няма ме е ядще се постарая да кача снимки бул шиит!!! скапах фолиото сам е егати чанча да се сложи трябва още един чифт ръце да помагат и да носят бира /като се замисля това ми беше проблема нямах бира /
Коментар
-
GbGz написа:m3xo сваляи стъклата страничните мноого по лесно става батко като ги свалиш фолиото лесно са слагаКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:GbGz написа:m3xo сваляи стъклата страничните мноого по лесно става батко като ги свалиш фолиото лесно са слагаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
екаде едно видео http://www.vbox7.com/play:ee84f849 за чалъм как се лепи ... ама нещо солени са глобите за задното стъкло с фолио ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
После като е прочел закона сигурно е правил челни стойки ! Само за информация - полицай на пътя няма право да ви кара да пипате нищо вътре в колата ако ще и одеало да имате на целия преден прозорец също така няма право да пипа вътре в колата Ви, освен ако няма протокол за обиск. Имате ли съмнение, че полицай има желание да ви рови в колата безпричинно, заключвате и чакате да пише ако има нещо да пише! Всичко друго е нарушаване на личната собственост или повреда! Звъните на тел. 166 !
Коментар
-
Аз не ъпнах темата за да ми казвате че чичковците с палите ще ме карат да стържа от прозореца а да ми кажете как да сваля задните прозорци или поне някоя тема да ми дадете където е обяснено защото аз не открих такава Благодаря виКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
а защо искате да свалите задните прозорци ?освен за да ги затамните ама не виждам причина да ги свалятеex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Никой не може да те глоби за заден прозорец дори и черен да го боядисаш с боя.Иначе за предните пишат глоби.А за затъмняването аз ги правих в колата ама наистина е малко гадно :D Ако го свалите после трябва да купувате там разните му силикони (лепила) за прозорци и да лепите пак,понеже е залепен,не е завит с нищо Yellow_Flash_Colorz_PDT_44 И си вземете хубаво фолио,щото буклуците се драскат още като ги минаваш с шпатулката Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
значи на браво-то прозорците не се отварят следователно немогат да се свалят лепени са препоръчително е обаче като слагате фолио да са свалени понеже на бравото са баят обли и ще е трудничко да стане качествено на място като се слага фолиото на пунто 2 /като моито /има 2 болта и 1 гаика които за 2 минути се свалят и за 2 минити се слагат обратно комшията има браво и що горе си го направи качествено на място фолиотоЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
PaUnOff написа:Никой не може да те глоби за заден прозорец дори и черен да го боядисаш с боя.Иначе за предните пишат глоби...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар