онзи ден с едик колега от фирмата затъмнявахме задните прозорци на колата ми и чак днес видех че са се образували 2-3 малки мехура. как мога да ги оправя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане за фолио на задните стъкла
Collapse
X
-
ми купих някакво произведено за USA за 10 лв. че процеса си има чалъми си има. въпроса е че малко трудно става защото стъклото е обло и се получават едни резки който колегата май ги махна с пистолет за горещ въздух. не го наблюдавах напално щото ме викнаха да свърша една работаFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Абе ако ще слагате фолио си свалете първо прозорците, става наи лесно и удобно за работа.Изрязвате фолиото в формата на стъклото.напръсква се стъклото обилно с сапункена вода отлепяте фолиото от защитното му фолио с напръскване докъто отлепяте и внимавате да не се получат ръбчета.Следкато залепите фолиото и изкарвате водата нагряваите прозорците с пистолет за горещ въздух за да изсъхне по лесно лепилото. Монтираите без да надирате фолиото (не добре изсъхналото фолио се надира лесно).m3xo дано съм ти бил полезен.Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Истината е,че облите стъкла например на Браво без пистолет за горещ въздух не стават с каквото и да е фолио.Аз наложих фолиото по външната страна на стъклото,изрязвам го с малко аванс ,пръска се вода (без да се отлепва нищо) и се изкарва леко с шпатула.Нагрява се цялото парче фолио така както е на външната част на стъклото докато приеме формата на стъклото.Разбира се трябва да съобразите коя част е отвътре,коя отвънка така че после като се залепи отвътре да не се окаже,че е объркано.След това се лепи отвътре като пак се грее и се мокри и става.Ама задното си е див ужас на браво специално.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Задното не бих се навил да го правя нервите ми които са изключително здрави ще се скъсат. Слагал сам на задно стъкло не на фиат и си е жив ужас но ако ще слагаш гледаи снадката да се пада точно на реутана за да не си личиSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Аз и задното си правих сам,ама що парчета изхвърлих (хем от скъпо фолио). Снадката се пада на реотана,изрязвах парчетата по него и като по чудо още си работи.Долната част на фолиото обаче е от 2 части с една вертикална снадка,която почти не се вижда ама я сложих щото стъклото е гадно и щеше да стане на линии.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар