qvkata-dcs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НОВИЯТ МИ ВОЛАН
Collapse
X
-
Stoyan_68 написа:@cekop: Впечатляващо изпълнение! Какво те накара да претапицираш волана? А мислил ли си за вратите или...седалките, нещо по таблото? Между другото продължението на волана също е интересно:FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
cekop написа:Stoyan_68 написа:@cekop: Впечатляващо изпълнение! Какво те накара да претапицираш волана? А мислил ли си за вратите или...седалките, нещо по таблото? Между другото продължението на волана също е интересно:Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:cekop написа:Stoyan_68 написа:@cekop: Впечатляващо изпълнение! Какво те накара да претапицираш волана? А мислил ли си за вратите или...седалките, нещо по таблото? Между другото продължението на волана също е интересно:FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
qvkata-dcs написа:cekop Гениално :DСъгласен съм за офертата , но ще е към 30ти / на заплатка/ Само ме притеснява дали са еднакви и дали ще стане еърбега .. би трябвало всъщност . Ще разпитам и на 1ви да направим както предложи ! Много съм навит дажеFIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
pakumba написа:волана е чуден, почвам и аз да се замислям. колега, защо не сложиш и другата му част, дали няма да седи много изпъкнала, защото по принцип е доста малка фугат а и сега като е сложена кожата може да надигаFIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар