Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НОВИЯТ МИ ВОЛАН

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

qvkata-dcs написа:
    cekop Гениално :DСъгласен съм за офертата , но ще е към 30ти / на заплатка/ Само ме притеснява дали са еднакви и дали ще стане еърбега .. би трябвало всъщност . Ще разпитам и на 1ви да направим както предложи ! Много съм навит даже
    Така или иначе аз ще го направя. Тъкмо ще имаш възможност да го видиш ще пусна снимки.
    FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Stoyan_68 написа:
      @cekop: Впечатляващо изпълнение! Какво те накара да претапицираш волана? А мислил ли си за вратите или...седалките, нещо по таблото? Между другото продължението на волана също е интересно:
      Ще ти кажа,ако кажеш от къде взе темпомата или е оригинален? Всъщност с тапициране на волани започнах от старата кола. Купих си един кажен калъф който се шие, но беше голяма грозотия и от там започнах да се пробвам,но като няма кой да ти каже тънкостите се учиш много бавно.За вратите мисля,но докато не ми дойде дабра идея няма да ги пипна а за волана това ли имаш впредвид?
      Прикачени файлове
      FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

cekop написа:
        Stoyan_68 написа:
        @cekop: Впечатляващо изпълнение! Какво те накара да претапицираш волана? А мислил ли си за вратите или...седалките, нещо по таблото? Между другото продължението на волана също е интересно:
        Ще ти кажа,ако кажеш от къде взе темпомата или е оригинален? Всъщност с тапициране на волани започнах от старата кола. Купих си един кажен калъф който се шие, но беше голяма грозотия и от там започнах да се пробвам,но като няма кой да ти каже тънкостите се учиш много бавно.За вратите мисля,но докато не ми дойде дабра идея няма да ги пипна а за волана това ли имаш впредвид?
        Да това имам впредвид за волана, както и задната му част. За произхода на темпомата пише тук- http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=19106&start=6А кожата естествена ли е?
        Прикачени файлове
        Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
          cekop написа:
          Stoyan_68 написа:
          Да това имам впредвид за волана, както и задната му част. За произхода на темпомата пише тук- http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=19106&start=6А кожата естествена ли е?
          Първо ти благодаря за инфото, но аз трудно бих си го набавил иначе е много гот. За волана-може да се облече целият,но става двойно по-сложно и скъпо затова моят го направих с тези лайсни за да мога до там да спра кожата и да изглежда добре. На другите волани почти не се вижда където завършва кожата но на stiloto се вижда много и без тази лайсна няма да е добре. Кожата е естествена.
          FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

qvkata-dcs написа:
            cekop Гениално :DСъгласен съм за офертата , но ще е към 30ти / на заплатка/ Само ме притеснява дали са еднакви и дали ще стане еърбега .. би трябвало всъщност . Ще разпитам и на 1ви да направим както предложи ! Много съм навит даже
            Ето го волана ще те чака, когато си готов. тел.-0889147925 цецо
            Прикачени файлове
            FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Благодарност на колегата cekop . Волана е супер !
              "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
              "What do you do to help save the world?"

Коментар

Е колега евала! Волана е перфектно направен съдейки по снимките, може в скоро време и аз да се възползвам. :D
                Фиат Крома 1.9 16v+
                Фиат Браво 1.6 16v
                Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Волана цепи мрака и аз мисля да си облицовам волана на бравото защото сутрин много ми се пързаля :D
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                  -------------------------------------
                  1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

волана е чуден, почвам и аз да се замислям. колега, защо не сложиш и другата му част, дали няма да седи много изпъкнала, защото по принцип е доста малка фугат а и сега като е сложена кожата може да надига
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                      волана е чуден, почвам и аз да се замислям. колега, защо не сложиш и другата му част, дали няма да седи много изпъкнала, защото по принцип е доста малка фугат а и сега като е сложена кожата може да надига
                      Не мога да сложа другата част защото я нямам. Просто намерих такъв волан без аербег направих го и го изпратих на колегата за да може направо да размени воланите и да не стои без кола, но ще потърся аербег и ще проверя.
                      FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

ясно. не е задължително да е с еър бег, има и без. моя лично е без и искам така да си го позлвам, защото при тези с еър бега има много огляма фуга и ме дразни.
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Приготвих нов волан за продаване. Цената е 80лв ако разменим воланите. По-високата цена е заради кожата, все още не съм станал голям печалбар. Ако има някой желание да звънка.
                          Прикачени файлове
                          FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Колеги имам нова цена на воланите-60лв. Днес намерих същата кожа по качество но на по-добра цена така че вече цената е по-ниска.
                            FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

ъп
                              "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
                              "What do you do to help save the world?"

Коментар

Този волан от Стило ли е? Ще стане ли на Типо ?
                                Fiat Tipo
                                Corsa b комби !

Коментар

Working...
                                X