Благодаря за поздравите.Щом ви харесва, значи съм се справил добре. Е това е готино като си направиш нещо и хората да го харесат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НОВИЯТ МИ ВОЛАН
Collapse
X
-
pi4_s_bravo написа:Колега замисляш ли се за шиене на волани,примерно да ти се прати волан и да го направиш и за какви пари?FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
cekop написа:pi4_s_bravo написа:Колега замисляш ли се за шиене на волани,примерно да ти се прати волан и да го направиш и за какви пари?
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Lestat написа:cekop написа:pi4_s_bravo написа:Колега замисляш ли се за шиене на волани,примерно да ти се прати волан и да го направиш и за какви пари?FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
qvkata-dcs написа:Колега , втори ден ти гледам произведението и почнах да търся ама дъ ге за 60 лв ще можеш ли за един ден да го направиш ?FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
cekop написа:qvkata-dcs написа:Колега , втори ден ти гледам произведението и почнах да търся ама дъ ге за 60 лв ще можеш ли за един ден да го направиш ?"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
Мисля,че имам по-добро решение от разходката ти до Сливен. Тази вечер намерих същият волан като твоя мога да го направя и да ти го изпратя, когато го видиш и ти хареса, слагаш го на колата си а ми изпращаш твоя заедно с парите. Ако не ти хареса ми връщаш моя. Пускам ти и снимки на волана който съм взел.FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
Браво cekop...голям си! БРАВО!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Екстра!! Добра работа си свършил! И аз имам един волан за тапициране, да ти го пратя на тебе направо? :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
cekop Гениално :DСъгласен съм за офертата , но ще е към 30ти / на заплатка/ Само ме притеснява дали са еднакви и дали ще стане еърбега .. би трябвало всъщност . Ще разпитам и на 1ви да направим както предложи ! Много съм навит даже"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар