Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НОВИЯТ МИ ВОЛАН

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря за поздравите.Щом ви харесва, значи съм се справил добре. Е това е готино като си направиш нещо и хората да го харесат.
    FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Колега замисляш ли се за шиене на волани,примерно да ти се прати волан и да го направиш и за какви пари?
      Фиат Крома 1.9 16v+
      Фиат Браво 1.6 16v
      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
        Колега замисляш ли се за шиене на волани,примерно да ти се прати волан и да го направиш и за какви пари?
        Ако започна да го правя цената трябва да е около 60 лева без разходите за транспорт. От тези 60лева 30 е кожата около5-6 лева лепила и конци и останалото за мен (мисля,че не е много), но към тези 60 лв като прибавим транспортните разходи дали няма да стане много? Май при тапицерите в твоя град ще ти излезе същата цена.
        FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

cekop написа:
          pi4_s_bravo написа:
          Ако започна да го правя цената трябва да е около 60 лева без разходите за транспорт. От тези 60лева 30 е кожата около5-6 лева лепила и конци и останалото за мен (мисля,че не е много), но към тези 60 лв като прибавим транспортните разходи дали няма да стане много? Май при тапицерите в твоя град ще ти излезе същата цена.
          Ами волана не е тежък така че транспорта по кориер няма да е повече от 5 лв... а и веро малко си си сложил по принцип едно такова претапициране знам че е около 80 100 лв ... може да потбиеш бизнеса

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
          ex:Opel Kadett 1.3
          ex:Fiat 125p
          ex:Москвич 412

Коментар

Lestat написа:
            cekop написа:
            pi4_s_bravo написа:
            Ами волана не е тежък така че транспорта по кориер няма да е повече от 5 лв... а и веро малко си си сложил по принцип едно такова претапициране знам че е около 80 100 лв ... може да потбиеш бизнеса
            Може би за това от тапицерите не можеш да откопчиш нищо. Трябва да кажа и още нещо ,в Сливен има тапицери пред чийто волани моят е гола вода аз не си и помислям да се меря с тях, цените са около 100 лв,но записват за след 3 месеца. Това е по принцип ако става въпрос за теб ти си близо а и аз минавам през Нова Загора и мога да го взема а после да ти го докарам или да ти го изпратя все ще се разберем.
            FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Колега , втори ден ти гледам произведението и почнах да търся ама дъ ге за 60 лв ще можеш ли за един ден да го направиш ?
              "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
              "What do you do to help save the world?"

Коментар

колега евала
                Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)

Коментар

qvkata-dcs написа:
                  Колега , втори ден ти гледам произведението и почнах да търся ама дъ ге за 60 лв ще можеш ли за един ден да го направиш ?
                  Може за един ден,но събота или неделя иначе съм на работа.Само трябва да се провери как работят куриерските служби и може да го пратиш в петък вечер,в събота сутринта да го взема и вечерта ти го пращам обратно. Но е хубаво да видя волана на снимка,защото някой не са удобни за шиене например като моя при него няма как да завърша кожата на спиците затова съм сложил тези декоративни лайсни.
                  FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

cekop написа:
                    qvkata-dcs написа:
                    Може за един ден,но събота или неделя иначе съм на работа.Само трябва да се провери как работят куриерските служби и може да го пратиш в петък вечер,в събота сутринта да го взема и вечерта ти го пращам обратно. Но е хубаво да видя волана на снимка,защото някой не са удобни за шиене например като моя при него няма как да завърша кожата на спиците затова съм сложил тези декоративни лайсни.
                    Колега аз си мислеш другият месец ,след заплата, примерно да дойда до Сливен сутринта и вечерта да си тръгна .. Тези "декоративни лайсни " това ли имаш предвид ? Ако това имаш предвид мен много ми харесват!ППВолана е почти същият като този: http://img201.imageshack.us/img201/3...2resizehk8.jpg
                    Прикачени файлове

Коментар

Това което си показал са снадките на кожата,а това са тези лайсни за който говорех.
                      Прикачени файлове
                      FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Мисля,че имам по-добро решение от разходката ти до Сливен. Тази вечер намерих същият волан като твоя мога да го направя и да ти го изпратя, когато го видиш и ти хареса, слагаш го на колата си а ми изпращаш твоя заедно с парите. Ако не ти хареса ми връщаш моя. Пускам ти и снимки на волана който съм взел.
                        Прикачени файлове
                        FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Браво cekop...голям си! БРАВО!
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

@cekop: Впечатляващо изпълнение! Какво те накара да претапицираш волана? А мислил ли си за вратите или...седалките, нещо по таблото? Между другото продължението на волана също е интересно:
                            Прикачени файлове
                            Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Екстра!! Добра работа си свършил! И аз имам един волан за тапициране, да ти го пратя на тебе направо? :D
                              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

cekop Гениално :DСъгласен съм за офертата , но ще е към 30ти / на заплатка/ Само ме притеснява дали са еднакви и дали ще стане еърбега .. би трябвало всъщност . Ще разпитам и на 1ви да направим както предложи ! Много съм навит даже

Коментар

Working...
                                X