Здравейте колеги. Искам да ви се похваля с новият си стар волан. Казвам нов ,защото му сложих нова кожа.Мисля, че стана добре, затова реших да се похваля.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НОВИЯТ МИ ВОЛАН
Collapse
X
-
Прави се кройка.Вземаш едно парче кожа задължително автотапицерска и от него режеш парче с дължина обиколката на волана и широко диаметъра на волана +дължината на спицата.Това парче го налагаш върху волана за да прецениш дължината точно.Кожата не бива да е много опъната нито съвсем хлабава, може би обиколката на волана минус 2-3 см. Зашиваш нахлузваш го върху волана и започваш да кроиш. Първо едната страна овиваш я около волана и с химикал бележиш средата на волана отвътрешната страна, обикновенно на волана личи къде е била събрана матрицата.И така бележиш и изрязваш, след това готовата страна я прикрепваш към волана с кабърчета и започваш другата. Когато си готов дърпаш един тигел с шевната машина на двете страни, които ще съшиваш,нахлузваш на волана, лепиш и започваш да шиеш. Толкова не съм писал от 6 клас. Ето и малко снимки.FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар